مشروح اخبار


» اعلام آخرین فرصت بخشودگی جرائم معوقات تامین اجتماعی



کارفرمایان تا 10 تیر ماه فرصت دارند با پرداخت حق بیمه خود از بخشودگی جرایم این معوقات برخوردار شوند.

به گزارش راک نیوز "مدیر کل تامین اجتماعی استان با بیان اینکه طرح بخشودگی جرائم معوقات حق بیمه به منظور حمایت از کارفرمایانی که در حوزه تولید و خدمات ( بخش دولتی ، بخش خصوصی و دستگاههای اجرایی ) فعالیت دارند اجرا می شود گفت: طرح بخشودگی جرائم معوقات حق بیمه در طی سه سال متوالی در استان اجرا شده و امسال نیز این طرح از 10  اردیبهشت آغاز و تا 10 تیر ماه امسال ادامه دارد .

نورمحمدی این مهلت یک ماهه باقیمانده را فرصت خوبی برای بهره مندی از بخشودگی جرائم معوقات پرداختی دانست و افزود: کارفرمایان می توانند به شعبه تامین اجتماعی که حق بیمه پرداخت می کنند مراجعه کرده و فرم های مورد نظر را تکمیل و ثبت کنند تا بتوانند از مزایایی بخشودگی جرائم برخوردار شوند .


وی تعداد بیمه شدگان تامین اجتماعی در استان رابیش از 320 هزار نفر دانست و گفت: این تعداد حدود 97 هزار نفر بیمه شده اصلی و مابقی بیمه شده تبعی است .

نورمحمدی با اشاره به اینکه بیش از 8 هزار کارگاه فعال اعم از دولتی ،خصوصی و دستگاه های اجرایی در استان وجود دارد که حق بیمه پرداخت می کنند افزود: کارفرمایان در صورت پرداخت معوقات بیمه ای خود در این بازه ی زمانی کل جرایم معوقات آنان بخشوده می شود. 

مدیرکل تامین اجتماعی استان اضافه کرد: بدهی های معوقات یکساله کارفرمایان در استان بیش از 97 میلیارد تومان است .



تاریخ انتشار : 7 خرداد 1397, 17:35



» اخبار مرتبط:

  • مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد: اینکه دانشگاه علوم پزشکی بیماران دارای بیمه تأمین اجتماعی را به دلیل بدهی ویزیت نکند پذیرفتنی نیست
  • کارگزاری رسمی تامین اجتماعی در کهگیلویه ایجاد می شود
  • ماهانه 250 میلیارد ریال برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هزینه می‌شود
  • بیش از 70 درصد خدمات اداره تامین اجتماعی گچساران به ‌صورت غیر حضوری ارایه می شود
  • تأمین اجتماعی کهگیلویه وبویراحمد 970 میلیارد ریال از کارفرمایان مطالبه دارد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟