مشروح اخبار


» تاجگردون از بازگشت به کار بازنشسته های میلیاردی خبر داد+جزئیات




تاجگردون از بازگشت به کار بازنشسته های میلیاردی خبر داد+جزئیات

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: تعدادی از مدیران ارشد با دریافت ارقام 4 تا 10میلیارد ریالی پاداش پایان خدمت، طبق قانون سال 96 بازنشسته شده اند، اما مجدداً به کار خود بازگشته اند.

به گزارش راک نیوز، غلامرضا تاجگردون در همایش بزرگداشت روز معلم در سالن آزادی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران در مورد پرداخت پاداش بازنشستگی به برخی مسئولان دولتی در اواخر سال ۹۶ اظهار داشت: تعدادی از مدیران ارشد با دریافت ارقام 4 تا 10میلیارد ریالی پاداش پایان خدمت، طبق قانون بازنشسته شده اند، اما مجدداً به کار خود بازگشته اند.

نماینده مردم شهرستانهای گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: این افراد که با دریافت پاداش پایان خدمت عملا بازنشسته شده اند، مجددا در سال 97به محل کار خود برگشته اند.

وی ادامه داد: این در حالی که جوان‌های تحصیل‌کرده و بعضاً نخبه پشت درهای ادارات دولتی جویای کار هستند.

تاجگردون آمار مدیرانی که پاداش های پایان خدمات میلیاردی دریافت کرده اند را یکهزار و 400نفر اعلام کرد و گفت:حدود 400 نفر از این مدیران بیش از ده ‌میلیارد ریال پاداش دریافت کرده اند.

تاجگردون افزود:یکهزار مدیر نیز پاداش پایان خدمتشان 4میلیارد ریال بوده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس همچنین از کاهش پاداش برخی مدیران از 8میلیارد ریال به 2میلیارد و 700میلیون ریال خبر داد

گفتنی است در بند 2 تبصره 12 قانون بودجه آمده است، پاداش پایان خدمت موضوع قانون پرداخت پاداش پایان خدمت و بخشی از هزینه‌های ضروری به کارکنان دولت مصوب 1375/2/26 و اصلاحات آن و پاداش‌های مشابه به مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان کلیه دستگاههای اجرائی موضوع ماده(29) قانون برنامه ششم توسعه و موضوع ماده(5) قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح و سازمان انرژی اتمی حداکثر معادل هفت برابر حداقل حقوق و مزایای موضوع ماده(76) قانون مدیریت خدمات کشوری در ازای هر سال خدمت تا سقف سی‌سال که از لحاظ بازنشستگی و وظیفه ملاک محاسبه قرار می‌گیرد، خواهد بود. هرگونه پرداخت خارج از ضوابط این قانون تحت این عنوان و عناوین مشابه در حکم تصرف در اموال عمومی است.



تاریخ انتشار : 12 اردیبهشت 1397, 17:09



» اخبار مرتبط:

  • تاجگردون:تخلف دولت مردم را ناامید خواهد کرد
  • پرداخت پاداش آخر سال ممنوع شد
  • الحاق سروک، سرآبتاوه، تل خسرو، شهرک ولایت و مهریان، مادوان به یاسوج
  • حقوق و پاداش برای مدیران‌دولت ممنوع شد
  • کاهش‌ساعت‌کار‌کارمندان‌در‌ماه‌رمضان‌منتفی‌شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟