طی حکم صادر شده این چهار جوان به جرم تشویش اذهان عمومی به سه ماه حبس تعزیری ( دو سال معلق) و 5 سال ممنوعیت فعالیت سیاسی محکوم شده اند.
به گزارش راک نیوز به نقل از شیرازه، احکام (سلمان کدیور، حسین شهبازی، هادی مسعودی و مصطفی پور خسروانی) که از اعضاء اسبق شورای مرکزی جنبش عدالتخواه دانشجویی بودند صادر شد.
طی حکم صادر شده این چهار جوان به جرم تشویش اذهان عمومی به سه ماه حبس تعزیری ( دو سال معلق) و 5 سال ممنوعیت فعالیت سیاسی محکوم شده اند.
به گزارش راک نیوز ؛ حجت الاسلام انجوی نژاد مسئول کانون رهپویان وصال در واکنش به حکم حبس تعزیری و محرومیت چهار نفر از از فعالین جنبش عدالت خواهی شیراز گفت: در این ماجرا دو نکته حائز اهمیت است. اول اینکه کسی که در حوزه عدالت خواهی فعالیت می کند نباید توقع داشته باشد که اگر کارش به قوه قضاییه کشید بگوید چرا به قوه قضاییه احضار شدیم که این توقع نابجایی است! دومین نکته هم این است که بعد از شرکت در دادگاه همه نهادهای ارزشی و غیر ارزشی علت صدور حکم این چهار جوان را انتقاد نسبت به هزینه تبلیغات نماینده ولی فقیه در مجلس خبرگان عنوان کردند.
گفتنی است ؛ این افراد در نامه ای خطاب به سلمان زاده، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در استان فارس نوشتند: شما صراحتا در نامه تان فرموده اید: "نه شکایتی داشته اید و نه شکایتی دارید"
موافقید در همین راستا و برای تنویر افکار عمومی نامه ای که با امضای شخص حضرتعالی برای دادگستری و ضابط قضایی ارسال شده و اساسا پرونده ی ما بابت آن تشکیل شده و تمام مراحل بازجویی و بازپرسی در همان چارچوب پیش رفته را منتشر بفرمایید؟تا مشخص بشود با چه تعابیر تند و حیرت آوری ما را قضاوت فرموده اید و دستگاه های مربوط را تشویق به برخورد قاطع با ما کرده اید؟
بگذریم!
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر