مشروح اخبار


» علم‌الهدی: برخی نگویند «مخالفان ما» مردم را تحریک کردند




حجت‌الاسلام سید احمد علم‌الهدی در نماز جمعه این هفته مشهد در حرم رضوی با اشاره به حوادث اخیر و ناآرامی‌های برخی شهرهای کشور خطاب به مردم مشهد عنوان کرد: من از مانور قدرتی که برای اسلام و نظام در این هفته در این شهر ارائه دادید، تشکر می‌کنم. شما یقینا در محضر امام زمان(عج) روسفید هستید و حضرت ولیعصر از دل و جان از پایمردی شما خشنود است.

به گزارش راک نیوز ؛ وی افزود: شما دو راهپیمایی در این هفته در حمایت از نظام و رهبری انجام دادید دشمنان اسلام و دین پشتیبانی شما از کیان اسلام و مذهب را مشاهده کردند. شما دشمن را مایوس و دوستان را در سراسر جهان امیدوار کردید. جا دارد تشکر کنم از نیروهای بسیجی و سپاهی و نیروی انتظامی در خراسان که اغتشاش دشمنان خدا را با آبرومندی جمع‌آوری کردند.

امام جمعه مشهد تاکید کرد: آنچه در مدیریت برنامه مقابله با آشوب در این شهر و شهر‌های استان ما به عنوان حذاقت مدیریت انتظامی به حساب می‌آید این بود که بدون خشونت و سرکوب‌گری این را غائله را پایان دادند، بدون اینکه یک گلوله شلیک کنند.

علم‌الهدی با بیان اینکه همه می‌گویند و در صدا و سیما هم اسناد اثبات آن ارائه می‌شود که این ماجرا وابستگی به جریان خارجی و صهیونیست‌ها داشت، گفت: این مساله انقدر روشن است که نیازی به استدلال ندارد. این‌ها که این ساختارشکنی کردند پیاده‌نظام آمریکا و اسرائیل بودند ولو شناسنامه ایرانی داشته باشند. با شناسنامه ایرانی پیاده نظام آمریکا و صهیونیست بودند این‌ها در واقع ایرانی نبودند

وی ادامه داد: از زمان هخامننشان سابقه ندارد در داخل کشور به دست یک ایرانی پرچم ایران به آتش کشیده شود. حتی زمان جنگ با رژیم ستم‌شاهی که عزیزان ما را می‌کشتند پرچم شیر و خورشید شاه را به عنوان انقلابی‌گری آتش نزدند. ناپاکانی که به حریم کشور جسارت کردند، ایرانی نبودند بلکه خارجی بودند ولو شناسنامه ایرانی داشتند، مزدور خارجی بودند.

امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه در میان اغتشاشگران یک مشت بچه ۱۵ و ۱۶ ساله نادان هم هستندف گفت: اما فردی که پرچم را آتش زد، بچه نبود بلکه یک ناپاک و مزدور اجنبی‌پرست بود. برای همین هم تقاضا می‌کنم عزیزان ما در عرصه‌های امنیتی و اطلاعاتی و قضایی منهای یک عده ناآگاه که ندانسته این کارها را کردند، با سرشاخه ناآرامی‌های اخیر که اکثر آنها شناسایی شدند برخورد آمریکایی و یهودی صهیونیست کنند.

وی خاطرنشان کرد: قصه از محارب و مرتد رد شده است. این‌ها صهیونیست بودند. کسی که پرچم آتش زده کافر حربی است. باید توجه کرد آیه قرآن مقام رحمانیت و رحیمیت را مخصوص مسلمانان می‌کند. مسلمانان میان خودشان رحمانیت دارند. اما این‌ها کافر حربی هستند چون آمریکا و اسراییل با ما در جنگ هستند.

 



تاریخ انتشار : 15 دی 1396, 14:08



» اخبار مرتبط:

  • علم‌الهدی: کنسرت «مطرب‌ بازی» است
  • علم الهدی :چرا حمله کنندگان به سفارت را افراطی می خوانید؟ سعودی ها از این مملکت می‌روند؟ بروند به جهنم
  • مگر کسی حق‌دارد با این‌دولت مخالفت کند؟
  • زیباکلام:علم‌الهدی می‌خواهد به مردم بگوید ببینید دولت کاره‌ای نیست هرزمان من بگویم کاری نشود نمی‌شود
  • حمله شديد علم الهدی به دانشگاه آزاد/ ای کاش پسوند اسلامی هم نداشت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟