بی احتیاطی در عبور از عرض رودخانه با توجه به بالا آمدن سطح آب، غرق شدن نوجوان 15 ساله را به دنبال داشت.
آتش نشانان بعد از پیاده روی از مسیر رودخانه واقع در قصر قمشه و جست و جوی بیش از یک ساعت، سرانجام در انتهای انجیره موفق به کشف جسدو خارج كردن آن از آب شدند.
بی احتیاطی در عبور از عرض رودخانه با توجه به بالا آمدن سطح آب، غرق شدن نوجوان 15 ساله را به دنبال داشت.
به گزارش خبرنگار حوادث راک نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان آتش نشانی شیراز، در پی تماس حاضرین و اطلاع رسانی این حادثه، ستاد فرماندهی سازمان آتش نشانی ساعت 10:11 دقیقه روز گذشته امدادگران 125 سازمان از ایستگاه 14 و تیم کمکی از ایستگاه 10 و 8 را به محل اعزام كرد.
بوبر فرمانده عملیات تیم امدادو نجات آبی در مورد این حادثه گفت: بنا به اظهار شاهدان، نوجوان 15 ساله ای که با موتور سیکلت در حال عبور از عرض رودخانه بود ، ناگهان به عمق آب فرو رفته است.
وی ادامه داد: آتش نشانان بعد از پیاده روی از مسیر رودخانه واقع در قصر قمشه و جست و جوی بیش از یک ساعت، سرانجام در انتهای انجیره موفق به کشف جسدو خارج كردن آن از آب شدند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر