مشروح اخبار


» موسوی اردبیلی: در دوره احمدی‌نژاد فقط دعا میکردیم



آیت اللهˈسیدعبدالکریم موسوی اردبیلیˈ از مراجع تقلید در قم گفت: در دولت یازدهم، کارها حساب شده پیش می رود. این مرجع تقلید عصر پنجشنبه در دیدارˈاسحاق جهانگیریˈ معاون اول رییس جمهوری با وی گفت: 

در هشت سال گذشته ما سختی های زیادی کشیدیم


آیت اللهˈسیدعبدالکریم موسوی اردبیلیˈ از مراجع تقلید در قم گفت: در دولت یازدهم، کارها حساب شده پیش می رود.

به گزارش  راک نیوز ؛ این مرجع تقلید عصر پنجشنبه در دیدارˈاسحاق جهانگیریˈ معاون اول رییس جمهوری با وی گفت: در هشت سال گذشته شرایط کشور آن گونه که باید و شاید مناسب نبود.

وی گفت: در این مدت ما فقط دعا می کردیم و با زبان بی زبانی حرفهایمان را می زدیم ولی الحمدالله با روی کار آمدن دولت یازدهم، برنامه ریزیها بهتر شده است و کارها حساب شده پیش می رود.

این مرجع تقلید تصریح کرد: در هشت سال گذشته ما سختی های زیادی کشیدیم و اکنون نوبت شما دولتمردان است که برای بهبود وضعیت مردم و رفع مشکلات مردم، سختی بکشید و تلاش کنید.

وی در بخش دیگر سخنان خود خواستار نگاه ویژه مسوولان به استان قم شد و گفت: دولت باید کمک های خود را بویژه برای اتمام پروژه های عمرانی استان اختصاص دهد و دولتمردان در این مسیر به مسوولان استان کمک کنند.

وی گفت: سلام ما را برسانید و بنده دعاگوی رییس جمهوری هستم.

ˈاسحاق جهانگیریˈ، معاون اول رییس جمهوری برای دیدار با مراجع تقلید و بازدید از طرح توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه(س) و همچنین شرکت در نشست شورای برنامه ریزی استان، روز پنجشنبه به قم سفر کرد.

جهانگیری در این سفر با حضرات آیاتˈلطف الله صافی گلپایگانیˈ،ˈحسین نوری همدانیˈ،ˈعبدالله جوادی آملیˈ،ˈحسین وحید خراسانیˈ و ˈناصر مکارم شیرازیˈ دیدار و گفت وگو کرد.


























































منبع/ایرنا



تاریخ انتشار : 11 بهمن 1392, 20:40



» اخبار مرتبط:

  • درخواست دو مرجع تقلید برای کاندیداتوری هاشمی
  • چرا روحانی با آیت الله صانعی دیدار نکرد؟
  • سفر اصلاح‌طلبان سرشناس به قم
  • استاد اخلاق دولت درگذشت
  • علت برگزار نشدن معارفه سیدشرف الدین ملک حسینی چه بود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟