مشروح اخبار


» دعوت رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان های کهگیلویه و لنده از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن



رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان های کهگیلویه و لنده با صدور پیامی از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.


به گزارش راک نیوز،رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان های کهگیلویه و لنده با صدور پیامی از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد.


متن پیام به شرح زیر است:


بسم الله الرحمن الرحیم

                 

والفجر ولیال عشر

براستی که فجر ، سوگند همیشه پایدار خداوند که نوید بخش پگاه روشن پیروزی است و در افق پیکار و مبارزه امت ما می درخشد.

دهه فجر ، میقات ده روزه یاران آفتاب است که پیش پای او ،فرشی از حضور گستردند و از مهر ورزی مهرآباد تا طراوت بهشت زهرا« س» را به استقبال او پیوند زدند.

 یوم الله ۲۲ بهمن سرآغاز انقلابی است که پیام توحید ، آزادگی و استقلال را برای همه ملتهای مظلوم و ستمدیده به ارمغان آورد و در این روز ملت ایران زیر پرچم وحدت و اطاعت از ولی فقیه ، زنجیره های اسارت طاغوت ۲۵۰۰ ساله را فرو ریخته و بیرق اسلام و قرآن را در سرزمین خویش به اهتزاز درآوردند.

 ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ نیز صحنه ای برای تجلی شور و شعور ملت ولایتمدار و بیدار و مجاهدتهای بی دریغ فرزندان غیور است ، چرا که توانستند با وجود طرح های خباثت آمیز اجانب و تحریم ها و محدودیت های بیشمار ، به قله های رفیع علم و فن آوری و پیشرفت های عظیم صنعتی ، معدنی ، تجاری ، اقتصادی، سیاسی و نظامی دست یابند.

 اکنون که درآستانه ۲۲ بهمن ماه ، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی هستیم ، خداوند سبحان را شاکریم و اعلام میدارم که پرسنل صنعت معدن و تجارت ، صنعتگران ، معدن کاران ، اصناف ، کسبه و بازاریان ، ضمن تبریک این مناسبت فرخنده و مبارک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و همچنین تجدید میثاق ناگسستنی با آرمانهای بلند حضرت امام راحل بنیانگذار و معمار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ندای مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای « مدظله العالی » لبیک دوباره گفته و از آحاد مختلف و مردم شریف و ولایتمدار شهرستانهای کهگیلویه و لنده دعوت می شود تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن که نمایش اقتدار و پویایی ایران اسلامی است شرکت نموده و باگام های استوار و مشت های گره شده بار دیگر به جهانیان ثابت کنند که استکبار جهانی و ایادی وابسته اش در مقابل نظام اسلامی و الهی ایران اسلامی برای همیشه بازنده است.

امید که همگی دست در دست هم برای اعتلای کشور و انقلاب ، همچون فجرآفرینان تلاش کنیم.

مصطفی قدیمی

رییس صنعت،معدن و تجارت شهرستانهای 

کهگیلویه و لنده



تاریخ انتشار : امروز, 13:32



» اخبار مرتبط:

  • پیام تبریک مدیرکل اوقاف و امور خیریه کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد با صدور پیامی حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن خواستارشد
  • دعوت نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
  • دعوت فرماندار کهگیلویه از مردم جهت حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن
  • رئیس دادگستری شهرستان کهگیلویه مردم را به حضور پرشور در راهپیمایی 22 بهمن دعوت کرد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟