رییس اداره صمت شهرستان های کهگیلویه و لنده از آحاد مردم بویژه بازاریان ، اصناف و فعالان حوزه صنایع و معادن برای حضور پرشور در مراسم یوم الله 13 آبان دعوت کرد
						
به گزارش راک نیوز،رییس اداره صمت شهرستان های کهگیلویه و لنده با صدور پیامی از آحاد مردم بویژه بازاریان ، اصناف و فعالان حوزه صنایع و معادن برای حضور پرشور در مراسم یوم الله 13 آبان دعوت کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
۱۳ آبان ، نماد طمع ورزی آمریکا وروح تعدی استکبار نسبت به ملت ها ازجمله ملت ایران است.
*مقام معظم رهبری مدظله العالی*
۱۳ آبان ، روز دانش آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و نماد ایستادگی ملت ایران در برابر ظلم و سلطهطلبی بیگانگان است. در این روز تاریخی ، همصدا با مردم همیشه در صحنه ، صنعتگران، معدنکاران و اصناف شریف شهرستانهای کهگیلویه و لنده ، نیز با حضور پرشور خود بار دیگر وفاداری خویش را به آرمانهای انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری اعلام میدارند.
از تمامی فعالان حوزه صنعت، معدن ، اصناف ، کسبه و بازاریان و شورای هم خانواده دعوت میشود تا با حضور گسترده در راهپیمایی ۱۳ آبان ، شکوه اتحاد و غیرت ملی را به نمایش گذاشته و یاد و راه شهیدان دانشآموز و دانشجو را گرامی بدارند.
مصطفی قدیمی
رییس اداره صنعت،معدن و تجارت شهرستان های کهگیلویه و لنده
» اخبار مرتبط:
						» اشتراک گزاری خبر