مشروح اخبار


» استاندار کهگیلویه و بویراحمد: احداث ۷۱ پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری منجر به توسعه استان می‌شود



استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: احداث ۷۱ پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری منجر به توسعه استان می‌شود.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: احداث ۷۱ پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری منجر به توسعه استان می‌شود.



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در دیدار آیت‌الله حسینی بوشهری رئیس مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور، حجت‌الاسلام عماد مشاور رئیس‌جمهور در امور روحانیت و حجت الاسلام نخبه معاونت مشاور رئیس جمهور و سایر مسئولان استانی با آیت‌الله حسینی نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: دومین گردهمایی بزرگداشت حضرت آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی(ره) فردا چهارشنبه برگزار می‌شود.


استاندار افزود: برگزاری کنگره آن عالم ربانی، فقیه ژرف‌اندیش و مجاهد نستوه مردمی، که نامش همواره بر تارک تاریخ این سرزمین می‌درخشد، موجب افتخار و خرسندی است.


وی در ادامه با اشاره به سابقه درخشان استان در عرصه‌های مختلف، تصریح کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد همواره در تمامی عرصه‌ها، به‌ویژه در دفاع از تمامیت ارضی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، حرف اول را زده است. ما در دوران دفاع مقدس، دو هزار شهید گران‌قدر، ۱۳ هزار جانباز، ۳۱۷ آزاده و بیش از ۴۵ هزار رزمنده را به انقلاب و نظام تقدیم کردیم، همچنین، این استان در عرصه‌هایی مانند مشارکت در انتخابات و حمایت بی‌چشم‌داشت از مقام معظم رهبری و نظام جمهوری اسلامی، همواره یکی از استان‌های پیش‌رو است.


 رحمانی با اشاره به برخی مشکلات گفت: اگرچه نظام و دولت‌های مختلف همواره توجه ویژه‌ای به این استان داشته‌اند و سهم تخصیص منابع همواره به مراتب بیشتر از سهم جمعیتی استان بوده، اما باید به چند دلیل کلیدی برای این احساس محرومیت اشاره کرد.


استاندار ادامه داد: عمق محرومیت در این استان ریشه‌ای و بسیار شدید بوده است. هنوز هم در برخی مناطق روستایی مشکلاتی را شاهد هستیم.


وی پراکندگی جمعیت را از دیگر علل محرومیت استان دانست و افزود: بر اساس آخرین سرشماری، ۴۴ درصد جمعیت استان در یک هزار و ۶۴۳ روستا پراکنده‌ هستند که از این تعداد، تنها ۷۲۰ روستا دارای بیش از ۲۰ خانوار بوده و ۹۲۳ روستا دارای جمعیت زیر ۲۰ خانوار می‌باشند. این روستاهای کوچک و پراکنده، عمدتاً در نظام برنامه‌ریزی کلان کشور پیش‌بینی نشده‌ اما موظف به ارائه خدمات به آنان هستیم. 


رحمانی بیان کرد: این امر منجر به چالش‌هایی مانند وجود بیش از ۹۰۰ مدرسه با کمتر از ۱۰ دانش‌آموز شده که باعث می‌شود شاخص‌هایی مانند سرانه فضای آموزشی که در استان ۸.۵ متر مربع است در شهر یاسوج به حدود ۴.۵ متر مربع کاهش یابد که پایین‌تر از متوسط کشوری است.


استاندار تصریح کرد: ۸۰ درصد وسعت استان را کوهستان‌های سخت‌گذر تشکیل می‌دهند و تنها ۲۰ درصد آن جلگه‌ای است. این امر هزینه اجرای پروژه‌ها را در استان به چندین برابر متوسط کشور افزایش می‌دهد.


وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های حمل و نقل در استان گفت: استان دارای ۶۵۰۰ کیلومتر راه است، اما تنها ۲۴۰ کیلومتر آن بزرگراه است که ۵۰۰ کیلومتر راه اصلی و ۴۵۰۰ کیلومتر راه روستایی و فرعی وجود دارد. ناامنی مسیرها، عدم وجود فرودگاه‌های مناسب و هزینه بالای حمل و نقل، سرمایه‌گذاران را با چالش مواجه کرده و باعث گرانی تولید و کاهش رقابت‌پذیری محصولات می‌شود.


استاندار در ادامه با اشاره به سیاست‌های کلان کشور، تأکید کرد: در راستای اجرای سیاست‌های دولت و تأکیدات مقام معظم رهبری بر نامگذاری امسال به نام سرمایه‌گذاری برای تولید، ما برنامه‌ریزی جدی را آغاز کرده‌ایم. در این مسیر، ۷۱ پروژه مهم سرمایه‌گذاری با ارزشی بالغ بر ۸ میلیارد دلار ارزی و ۱۰۰ هزار میلیارد تومان تعریف شده است که از این تعداد، اجرای چند پروژه آغاز شده و ۱۸ پروژه نیز در آینده نزدیک و در سفر رئیس‌جمهور کلنگ‌زنی می‌شود‌.


رحمانی امنیت پایدار را بستر اصلی این تحولات برشمرد و افزود: آنچه این حرکت را ممکن ساخته، امنیت و آرامش مثال‌زدنی حاکم بر استان است که مرهون درایت و مدیریت حکیمانه آیت‌الله حسینی، نماینده محترم ولی‌فقیه و امام جمعه یاسوج، به عنوان پدر معنوی استان، و نیز همدلی و همراهی بی‌دریغ اعضای شورای تأمین و همه اقشار مردم است.


رحمانی تصریح کرد امروز بر اساس گزارش‌های مراکز ملی، کهگیلویه و بویراحمد از نظر شاخص‌های امنیتی، همواره در زمره دو سه استان برتر کشور قرار دارد و این نقطه قوتی برای جذب سرمایه‌گذاری و مدیریت توسعه است.


استاندار با ابراز امیدواری از بهره‌گیری از رهنمودهای آیت‌الله حسینی بوشهری، تصریح کرد: حضور شما در این گردهمایی، نقطه عطفی برای تداوم همدلی‌ها و شتاب‌بخشی به برنامه‌های توسعه استان باشد.


وی خاطرنشان کرد: با بهره‌گیری از نظرات و راهنمایی‌های آیت‌الله حسینی بوشهری بتوانیم گام‌های بلندتری در جهت اجرای فرامین مقام عظمای ولایت و سیاست‌های دولت در این خطه برداریم.


تصاویر تکمیلی:


 



تاریخ انتشار : امروز, 20:08



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: کنگره ملی آیت‌الله ملک‌حسینی(ره) آبان سال آینده برگزار می‌شود
  • استاندار کهگیلویه وبویراحمد: مقدمات برگزاری باشکوه کنگره ملی آیت الله ملک حسینی(ره) فراهم شود
  • چهلمين روز درگذشت آيت الله ملک حسيني در شيراز
  • مشاور فرهنگی، امور روحانیت و ائمه جمعه استاندار معرفی شد
  • دبیر کنگره بزرگداشت آیت الله ملک حسینی (ره) خبر داد؛ برگزاری دومین کنگره آیت‌الله سید کرامت‌الله ملک‌حسینی (ره)
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟