مشروح اخبار


» تعیین اعضای هیئت منصفه مطبوعات کهگیلویه و بویراحمد/ افراسیاب رئیس کل دادگستری استان: هیئت منصفه نماد حضور مردم در فرآیند عدالت است



در این نشست با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی اظهار داشت: هیئت منصفه نماد حضور مردم در فرآیند عدالت است. حضور نمایندگان گروه‌های مختلف اجتماعی باعث می‌شود تصمیم‌ها با واقعیت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه هماهنگ‌تر باشد.


به گزارش راک نیوز به نقل از مدیریت رسانه و روابط عمومی دادگستری کل استان کهگیلویه و بویراحمد و خبرنگار خبرگزاری میزان، افراسیاب، و جمعی از مسئولان قضایی، فرهنگی و اجرایی برگزار شد.


در این نشست با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی اظهار داشت: هیئت منصفه نماد حضور مردم در فرآیند عدالت است. حضور نمایندگان گروه‌های مختلف اجتماعی باعث می‌شود تصمیم‌ها با واقعیت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه هماهنگ‌تر باشد.



وی افزود: معیار اصلی انتخاب، تعهد، وجاهت اخلاقی و آگاهی اجتماعی است و از تلاش‌های ارزشمند دکتر قهرمانی و همکارانشان در سامان‌دهی این فرآیند قدردانی می‌کنیم.

در ادامه سید وحید موسویان دادستان مرکز استان گفت: هیأت منصفه پل ارتباطی میان مردم و دستگاه قضایی است و حضور افراد خوش‌نام، منصف و قانون‌مدار در آن می‌تواند به تحقق عدالت و افزایش اعتماد عمومی بینجامد.

وی تأکید کرد: همکاری سازنده میان دادگستری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی و مذهبی، اقدامی ارزشمند در جهت تقویت عدالت اجتماعی و تحکیم سرمایه‌ی اعتماد عمومی است.»

این جلسه با تأکید بر تداوم تعامل میان نهادهای فرهنگی، مذهبی و قضایی و بررسی نهایی فهرست معرفی‌شدگان برای عضویت در هیأت منصفه به کار خود پایان داد.

درخشان مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با تشریح روند معرفی اعضاء گفت: هیئت منصفه از میان حدود چهارده نفر از نمایندگان اقشار مختلف از جمله روحانیون، اساتید دانشگاه، دانشجویان، پزشکان، مهندسان، کشاورزان، نویسندگان، روزنامه‌نگاران، معلمان، وکلا و اصناف انتخاب می‌شود. از هر مجموعه خواسته‌ایم سه نفر را معرفی کنند تا پس از بررسی در شورای تخصصی، یک نفر به عنوان عضو نهایی برگزیده شود.

وی هدف از این اقدام را ایجاد ترکیبی متوازن از اقشار مختلف در تصمیم‌گیری‌های فرهنگی و قضایی عنوان کرد.

در این نشست، قهرمانی رئیس دادگاه کیفری مرکز استان، حجت‌الاسلام دهقان رئیس دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، حجت‌الاسلام افتخاری مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی، هدایت اکبری رئیس شورای شهر یاسوج و تعدادی از مدیران دستگاه‌های اجرایی حضور داشتند.



تاریخ انتشار : دیروز, 12:58



» اخبار مرتبط:

  • هیئت منصفه جدید مطبوعات استان کهگیلویه وبویراحمدمعرفی شدند+ اسامی
  • برگزاری آیین تحلیف و اعطای احکام اعضای هیئت منصفه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد
  • اعضای هیئت منصفه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شدند
  • رئیس‌کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد:دادسرای مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد؛ باید الگوی انضباط قضایی، هوشمندسازی و اجرای سند تحول باشد
  • اعضای هئیت منصفه مطبوعات استان کهگیلویه وبویراحمد معرفی شدند+اسامی
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟