مشروح اخبار


» اهدای تجهیزات به بیش از ۱۰۰ کانون فرهنگی فعال کهگیلویه و بویراحمد



آیین اهدای تجهیزات به کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان استانی در یاسوج برگزار شد.


به گزارش راک نیوز؛آیین اهدای تجهیزات به کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد عصر امروز با حضور استاندار، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان، روسای فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در یاسوج برگزار شد. 


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در این آئین، گفت: از محل اعتبارات تملک دارایی و اعتبارات شهرستان ها در کمیته برنامه ریزی شهرستان ها مبلغ یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان تجهیزات متناسب با ذائقه نوجوانان و جوانان و جهت جذب آنها به مسجد خریداری شد.


«امین درخشان» ضمن تقدیر و تشکر استاندار و فرمانداران که در نشست های شورای برنامه ریزی به بخش فرهنگ توجه دارند، افزود: امید داریم در سال جدید در زمینه تخصیص اعتبارات، مساجد و کانون ها شرایط بهتری را داشته باشند.




وی با اشاره به اینکه در خرید این اقلام بحث کاربردی آنها مدنظر بوده که اعضای کانون ها و نوجوانان و جوانان بتوانند از آنها استفاده بهینه را داشته باشند، تزریق اعتبارات و بودجه بیشتر به کانون های فرهنگی و هنری مساجد را جهت رشد فعالیت ها و برنامه های آنها را خواستار شد.


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: تجهیزاتی که امروز توزیع می شوند بر مبنای عدالت فرهنگی توزیع می شوند و می طلبد که رقم بیشتری به کانون ها برای فعالیت بیشتر و بهتر اختصاص پیدا کند.


درخشان یادآور شد: در استان کهگیلویه و بویراحمد حدود ۷۰۰ کانون فرهنگی و هنری فعالیت داشته و به ثبت رسیده اند که از این تعداد، ۱۱۵ کانون به نسبت سایرین فعالیت بیشتری را انجام می دهند.


وی گفت: اگر تخصیص ها بیشتر باشد، شاهد فعالیت بهتری خواهیم بود که این کانون ها نیازمند حمایت بیشتر هستند.


**مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه این اقلام شامل سیستم صوتی، ویدیو پروژکشن، فوتبال دستی، میز تنیس و... هستند، گفت: بیش از یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان هزینه صرف خرید این اقلام شده است. 


حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا مقتدر» افزود: حدود ۱۱۵ کانون فرهنگی و هنری در مناطق مختلف شهری و روستایی این استان از این تجهیزات بهره‌مند می‌شوند. 


وی گفت: تجهیزات خریداری شده تحویل هر شهرستان شده تا آنها نیز بین کانون‌های فرهنگی و هنری فعال شهرستان خود توزیع کنند.



تاریخ انتشار : 18 مهر 1404, 19:08



» اخبار مرتبط:

  • توزیع تجهیزات به اعتبار ۱۲ میلیارد ریال بین کانون فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه
  • 5 میلیارد ریال برای تجهیز کانون های فرهنگی و هنری گچساران نیاز است
  • در نشست با مدیرکل فرهنگ و ارشاد مطرح شد: شبستان صدای رسای کانون‌های مساجد/نقش کلیدی کانون ها در توسعه فرهنگی و اجتماعی جامعه
  • نماینده مردم شهرستان های کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی:کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیازمند حمایت جدی هستند
  • 790میلیون ریال به کانونهای مساجد کهگیلویه و بویراحمد اختصاص می یابد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟