رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان چرام از آغاز عملیات اجرایی پروژه آسفالت راه روستایی گره ای-چاسخار در این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان چرام از آغاز عملیات اجرایی پروژه آسفالت راه روستایی گره ای-چاسخار در این شهرستان خبر داد.
به گزارش راک نیوز،مصطفی پالار در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت و گفت:یکی از دغدغههای اصلی عشایر و ایلات چرام، احداث جاده استاندارد و ایمن در مسیر چرام به گرهای؛ چاسخار است و علیرغم اقداماتی که طی سالهای اخیر برای استانداردسازی این جاده روستایی وعشایری انجام شد اما مورد رضایت مردم واقع نشد و همچنان سخت گذر و در فصل زمستان عبور و مرور غیرممکن است.
وی افزود:در سال های گذشته این پروژه در اولیت مسولان استانی و شهرستانی و نماینده مردم در مجلس شورای قرار گرفت.
رییس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان چرام پیشرفت فیزیکی این پروژه را ۷۰ درصد دانست و گفت:این پروژه به طول ۵ کیلومتر و ۳۰۰ متر و با اعتبار 90 میلیارد ریال در حال اجراست.
این مسئول به پیگیری ها و زحمت های حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت:در خصوص این پروژه 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات در اختیار نماینده اختصاص داده شد که ویژه تشکر می کنیم و همچنین از پیگیری های سید عبدالعزیز موسوی اصل رئيس دفتر ارتباطات مردمی کهگیلویه و سید عباس هاشمی رییس دفتر تهران که شبانه روزی با ما در تماس و پیگیر این پروژه بودند تشکر و قدردانی می کنیم.
مصطفی پالار بیان داشت:در خصوص این پروژه اقدامات شبانهروزی و جهادی صورت گرفت و جا دارد از پیگیری های مهندس پیمانجو مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان،مهندس محمدی معاونت راه روستایی اداره کل و مهندس فارسی نیا و مهندس موسوی و مجموعه همکاران خودم در راهداری و حملونقل جادهای استان و شهرستان چرام تشکر و قدردانی بنمائیم.
رییس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان چرام در ادامه همچنین از تلاش ها و پیگیری های فرماندار محترم شهرستان چرام و مجموعه فرمانداری شهرستان چرام تشکر کردند.
تصاویر تکمیلی:






» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر