مشروح اخبار


» سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: بازگردانی ۲۴۵ هکتار از اراضی ملی در شش ماهه نخست سال ۱۴۰۴



مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از رفع تصرف ۲۴۵/۱ هکتار از اراضی ملی استان در شش ماهه نخست امسال خبر داد.


مجید نظری سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری کهگیلویه و بویراحمد از رفع تصرف ۲۴۵/۱ هکتار از اراضی ملی استان در شش ماهه نخست امسال خبر داد.


به گزارش راک نیوز،مجید نظری در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت و گفت: مبارزه با زمین خواری یکی از مهمترین اولویت های این سازمان است و همکاران پرتلاشمان در یگان حفاظت به صورت شبانه روزی و با تمام تلاش در راستای حفاظت از انفال و عرصه های طبیعی استان فعالیت می کنند.

وی افزود: طی شش ماهه نخست امسال مجموعا ۲۴۵/۱ هکتار از اراضی ملی به دولت بازگردانده شد که شامل ۵۶/۷ هکتار طی ۷۷ فقره پرونده بر اساس تبصره یک ماده ۵۵ و ۱۸۸/۴ هکتار نیز طی ۵۲ فقره پرونده اجرای احکام قضایی و رفع تصرف بوده است.

سرپرست منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به اینکه آمار رفع تصرف نسبت به مدت مشابه سال های قبل، افزایش بسیار چشمگیری داشته افزود از فرمانده و همکاران پر تلاشمان در یگان حفاظت منابع طبیعی تشکر میکنم.



تاریخ انتشار : 9 مهر 1404, 07:30



» اخبار مرتبط:

  • برخورد قاطع منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد با زمین خواران؛ ۲۱۸ هکتار از اراضی ملی طی ۴ ماه رفع تصرف شد
  • عزم جزم منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد در مبارزه با زمین خواری
  • مدیر منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان کهگیلویه خبر داد خلع ید ۱۲۷ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه در قالب ماده ۳
  • منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد حائز بهترین عملکرد مقابله با زمین خواری در سامانه پنجره واحد زمین کشور
  • فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: رفع تصرف ۹ هکتار از اراضی ملی در منطقه کاکان شهرستان بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟