اسحاق ویسینژاد از اتمام تعمیرات الکتروپمپ تنگ پیرزال خبر داد وگفت: این ایستگاه پمپاژ ، آبرسانی به روستاهای حومه شرقی دهدشت از جمله سمغان، بردیان، القچین و سایر روستاهای اقماری را انجام می دهد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آبفا کهگیلویه و بویراحمد اسحاق ویسینژاد از اتمام تعمیرات الکتروپمپ تنگ پیرزال خبر داد وگفت: این ایستگاه پمپاژ ، آبرسانی به روستاهای حومه شرقی دهدشت از جمله سمغان، بردیان، القچین و سایر روستاهای اقماری را انجام می دهد.
مدیر امور آبفای کهگیلویه افزود: این تعمیر با حضور چهار نفر نیروی فنی و ماهر از صبح امروز آغاز شد.
ویسینژاد افزود: تیم تعمیرات از همان ساعات ابتدایی روز کار خود را شروع کرده و تا ساعت ۱۴ عملیات تعمیر به پایان رسید.
وی عنوان کرد: رفع کامل تنش آب در روستاهای یادشده تا ساعت ۱۶ امروز پیشبینی میشود و امیدوار است اهالی مناطق تحت پوشش با صبر و همراهی خود همکاری لازم را در این شرایط داشته باشند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر