مشروح اخبار


» مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد: ایمن سازی و آسفالت راه های غیرشریانی محور لنده-تراب-جاده ملی دهدشت-پاتاوه با اعتبار 135 میلیارد ریال +تصاویر



مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای عملیات ایمن سازی و آسفالت راه های غیرشریانی محور لنده-تراب-جاده ملی دهدشت-پاتاوه خبر داد.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای عملیات ایمن سازی و آسفالت راه های غیرشریانی محور لنده-تراب-جاده ملی دهدشت-پاتاوه خبر داد.



به گزارش راک نیوز،حمیدرضا پیمانجو در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت و گفت:یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم شهرستان لنده در طول چند دهه گذشته خروج این شهرستان از بن‌بست ارتباطی در حوزه راه بود که این مهم در طی یک دهه گذشته مورد توجه مسئولان قرار گرفت.


مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان افزود؛محور ارتباطی لنده - تراب با بیش از ۱۲‌ کیلومتر حلقه اتصال به جاده ارتباطی دهدشت - پاتاوه است که این مهم در سه قطعه اول از جاده تاوه - دهدشت تا روستای تراب، قطعه دوم از روستای تراب تا روستای بنه بلوط و قطعه سوم از روستای بنه بلوط تا شهر‌‌ لنده است که قطعه اول آن با مشارکت بنیاد علوی و راهداری به اتمام رسید و زیر بار ترافیکی رفت.


وی در ادامه افزود:عملیات اجرایی قطعه دوم جاده ارتباطی لنده - تراب به طول سه کیلومتر با بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است که هم اکنون بیش از ۲/۵ کیلومتر آن به‌طور ۱۰۰ درصد زیرسازی و آماده بیس‌ریزی و در ادامه آن آسفالت است.



حمید رضا پیمانجو بیان داشت:در همین راستا یک پروژه بزرگ در جهت ایمن سازی این محور توسط اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با اعتبار ۱۳۵ میلیارد ریال در حال اجراست.



مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اظهار داشت:این پروژه تحت عنوان ایمن سازی و آسفالت راه های غیرشریانی می باشد که جزییات آن به شرح زیر است:



عنوان پروژه: ایمن‌سازی و آسفالت راه‌های غیرشریانی لنده – تراب (قطعه ۳)

 پیمانکار: شرکت رهاورد سازان مارون

شماره قرارداد: 85/27866

 تاریخ قرارداد: 1403/08/22

 مبلغ قرارداد: 135,369,506,277 ریال


 دستگاه نظارت: معاونت راهداری

 محل اجرا: کهگیلویه

 مدیر پروژه (ناظر عالی): مهندس هادی

 سرناظر پروژه: مهندس شاهین‌فر

 ناظر مقیم: مهندس نرگس‌نژاد


 احجام قرارداد:

۱-خاکبرداری

۲- خاکریزی

۳- اجرای تورسنگ (گابیون): 1008 مترمکعب

۴- بتن‌ریزی: 4007 مترمکعب

۵-پی‌کنی: 809 مترمکعب


مقادیر اجرا شده تا تاریخ گزارش:

۱-خاکبرداری: 3300 مترمکعب

۲-خاکریزی: 1760 مترمکعب

۳- اجرای گابیون: 850 مترمکعب

۴- بتن‌ریزی: 1392 مترمکعب


 ماشین‌آلات فعال:

 بیل مکانیکی: 1 دستگاه

 کامیون: 1 دستگاه


 اقدامات ایمنی: رعایت گردید


 توضیحات تکمیلی:

بیل مکانیکی مشغول بارگیری و حمل سنگ جهت اجرای گابیون بوده و اکیپ اجرایی نیز در حال سنگ‌چینی گابیون بودند.



تصاویر تکمیلی:



 



تاریخ انتشار : امروز, 11:59



» اخبار مرتبط:

  • جدیدترین تصاویر از فعالیت های پروژه بزرگ لنده -تراب-جاده ملی دهدشت-پاتاوه(قطعه دوم)
  • آخرین وضعیت مهمترین طرح عمرانی شهرستان لنده؛ پیشرفت ۸۰ درصدی قطعه اول جاده لنده به تراب
  • خبر خوب برای مردم:قطعه سوم جاده لنده- تراب در هفته دولت کلنگ زنی خواهد شد
  • خبر خوش فرماندار لنده؛ قطعه سوم محورلنده -تراب به مناقصه رفت
  • خبر خوش؛ شتاب‌بخشی محور ملی تراب-لنده
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟