مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات لکهگیری و روکش آسفالت محور دهدشت – باشت و کمربندی باشت با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز عملیات لکهگیری و روکش آسفالت محور دهدشت – باشت و کمربندی باشت با اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابطعمومی ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری استان اظهار داشت: عملیات لکهگیری و روکش آسفالت محور دهدشت – باشت و کمربندی باشت با نظارت معاونت راهداری و اداره نگهداری راهها در حال اجراست.
وی افزود: این پروژه در تاریخ پنجم شهریورماه ۱۴۰۴ با مبلغ قراردادی بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال آغاز شد و شامل آیتمهای لکهگیری به مساحت پنج هزار مترمربع، مضرس و موجگیری به طول یک کیلومتر، اجرای اندود سطحی با مصرف ۴۰ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم قیر، اجرای روکش آسفالت توپکا ۱۹-۰ به طول هشت کیلومتر و عرض ۹/۲ متر با ضخامت پنج سانتیمتر و همچنین ریگلاژ با ماسه آسفالت به میزان ۱۳۸ هزار مترمربع*سانتیمتر است.
پیمانجو خاطرنشان کرد: تاکنون در این پروژه ۱۰ هزار مترمربع قیرپاشی و ۱۲ هزار مترمربع*سانتیمتر ریگلاژ ماسه آسفالت انجام شده است و عملیات اجرایی با حضور ماشینآلاتی نظیر قیرپاش، فینیشر، غلطک فلزی، غلطک چرخ لاستیکی و پنج دستگاه کامیون ادامه دارد.
وی تصریح کرد: امروز نیز عملیات قیرپاشی و رگلاژ آسفالت جهت تسطیح رویه مسیر انجام گرفت و با توجه به شرایط جوی و دمای ۳۶ درجه سانتیگراد، فعالیتها طبق برنامهریزی پیش میرود.
تصاویر تکمیلی:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر