مدیرکل راهداری و حملونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد، طی پیامی از تمامی عوامل دخیل در افتتاح و کلنگزنی پروژه های حوزه راهداری در هفته دولت قدردانی کرد.
به گزارش راک نیوز،مدیرکل راهداری و حملونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد، طی پیامی از تمامی عوامل دخیل در افتتاح و کلنگزنی پروژه های حوزه راهداری در هفته دولت قدردانی کرد.
متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
لم یشکر الخالق و لم یشکر المخلوق
امروز پایان هفته دولت و گرامیداشت یاد وخاطره شهدای دولت شهیدان رجایی وباهنر است.
در این هفته شاهد رونمایی و گشایش پروژه های دستگاههای اجرایی در کل استان بودیم که اداره کل راهداری وحملونقل جادهای استان با تلاش ستودنی که نتیجه هم افزایی وخرد جمعی کلیه کارکنان در جای جای استان بود، شرایطی را فراهم نمود که باعث رضایت مندی خداوند تبارک وتعالی ومردم شریف ونجیب استان محروم وسربلند گردید.
استاندارمحترم وسخت کوش استان جناب اقای دکتر رحمانی ،مجموعه معاونین ومشاوران ایشان، ووفرمانداران مجمع نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، همگی از ثبت رکورد در تعدد پروژه ها و حجم بالای ریالی و قابل توجه نمود.
افتتاح و کلنگ زنی ۵۱ پروژه به مبلغ ۲۲،۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار، نتیجه تلاش همکاران سخت کوش ، مهندسین مشاور و پیمانکاران دراین امر مهم وخطیربود که همین جا از تمام عزیزان همراه ،تقدیر وتشکر مینمایم. امیدوارم که این انسجام و تلاش در ادامه فعالیت ها استمرار و نتیجه این همدلی، باعث رضایتمندی خداوند و مردم شریف استان گردد انشالله
من الله توفیق
حمید رضا پیمانجو
مدیرکل
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر