مشروح اخبار


» جمع‌بندی استاندار از برنامه‌های نخستین روز هفته دولت در شهرستان کهگیلویه



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به مناسبت هفته دولت ۱۳۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان کهگیلویه کلنگ‌زنی و افتتاح شد گفت: اشتغال مهمترین مطالبه مردم از مسئولان است.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه به مناسبت هفته دولت ۱۳۷ پروژه عمرانی و اقتصادی در شهرستان کهگیلویه کلنگ‌زنی و افتتاح شد گفت: اشتغال مهمترین مطالبه مردم از مسئولان است.



به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در جمع بندی پروژه‌های هفته دولت شهرستان کهگیلویه با تسلیت ایام پایانی ماه صفر گفت: اشتغال دغدغه اصلی مردم این شهرستان است و به همه مدیران تاکید کرده‌ام که نهایت سعی و تلاش خود را برای فعال‌سازی حداکثری کارگاه‌ها پروژه‌های عمرانی ملی، استانی و شهرستانی به کار گیرند و موانع پیش روی پروژه‌های سرمایه‌گذاری را برطرف کنند.


استاندار در ادامه با اشاره به پروژه‌های کلان استانی، خاطرنشان کرد: رفع مشکلات پروژه مهمی مانند پتروشیمی دهدشت در دست اولویت است و مطابق قول مساعد آقایان موحد، تاج‌گردون و شریعتمداری، تامین منابع مالی برای دو مجتمع پتروشیمی گچساران و دهدشت انجام خواهد شد.


وی با بیان اینکه این دو پروژه حدودا ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، گفت: برنامه‌ریزی شده، پتروشیمی گچساران پایان سال ۱۴۰۵ و پتروشیمی دهدشت در نیمه اول سال ۱۴۰۶ به بهره‌برداری برسند که مذاکراتی با مجموعه حوزه خلیج فارس و بانک‌های عامل برای تامین منابع ریالی و ارزی در جریان است و امیدواریم به زودی شاهد تزریق منابع و شتاب گرفتن اجرای این پروژه‌های بزرگ باشیم تا از نگرانی‌ها درباره تعدیل نیرو کاسته و از حداکثر ظرفیت اشتغال‌زایی استفاده کنیم.


وی با بیان اینکه این پروژه‌ها مبتنی بر ظرفیت‌های نفت و گاز استان هستند و توسعه آنها زنجیره ارزش را کامل‌تر و آثار رفاهی آن را برای مردم مشهود خواهد بود، در تشریح برنامه‌های هفته دولت افزود: در راستای تکریم مدیران، کارکنان و خدمات دولت، علاوه بر مراسم روز کارمند، جشنواره شهید رجایی برای تجلیل از برترین‌ها برگزار می‌شود. بازدید از طرح‌ها، افتتاح پروژه‌ها به عنوان مصادیق خدمات دولت و کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید به عنوان نماد امیدآفرینی برای مردم، از دیگر برنامه‌های این ایام است.


استاندار با اعلام آمار پروژه‌های هفته دولت در استان، گفت: در مجموع، ۸۷۷ پروژه عمرانی با اعتباری بالغ بر هشت هزار و ۴۵۴ میلیارد تومان در استان طی این ایام افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود که از این تعداد، ۶۸۳ پروژه با اعتبار ۲ هزار و ۴۸۲ میلیارد تومان افتتاح و ۱۹۴ پروژه با پنج هزار و ۹۷۲ میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شوند.


استاندار عنوان کرد: دستگاه‌های تابعه وزارت کشور شهرداری‌ها و دهیاری‌ها با ۳۱۴ پروژه، نوسازی مدارس با ۷۷ پروژه، آب و فاضلاب با ۶۶ پروژه، شرکت برق با ۶۴ پروژه و بنیاد مسکن، راهداری و اداره ارتباطات بیشترین پروژه‌های این ایام را دارند.


رحمانی عنوان کرد: از نظر حجم اعتبار، راهداری با ۶۵۲ میلیارد تومان و برق منطقه‌ای با ۳۵۴ میلیارد تومان در پروژه‌های افتتاحی پیشتاز هستند. در بخش کلنگ‌زنی نیز از نظر تعداد، شرکت برق با ۳۶ پروژه، نوسازی مدارس با ۳۰ پروژه و راهداری با ۲۶ پروژه، و از نظر اعتباری، راهداری با ۱۵۰۳ میلیارد تومان و شرکت ساخت و توسعه راه‌ها با ۱۷۱۰ میلیارد تومان، سهم عمده‌ای دارند.


رحمانی بیان کرد: در حوزه اقتصادی 

 ۶۷ پروژه بزرگ اقتصادی با اعتبار ۲ هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان در استان به بهره‌برداری می‌رسند که شامل ۳۶ پروژه کشاورزی با ۵۶۹ میلیارد تومان، ۸ پروژه صنعتی ۱۹۴ میلیارد تومان، ۲ پروژه درمانی ۱۴۵۰ میلیارد تومان از جمله اولین بیمارستان بخش خصوصی استان، ۱۱ پروژه تعاونی ۱۲۴ میلیارد تومان، ۷ پروژه ورزشی ۴۱ میلیارد تومان و ۵ پروژه ارتباطاتی ۳۶ میلیارد تومان هستند. همچنین، ۱۸ پروژه بزرگ اقتصادی با اعتباری حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان کلنگ‌زنی خواهند شد که شامل ۲ پروژه کشاورزی، ۶ پروژه صنعتی (معدنی و نفت و گاز) و ۵ پروژه نیروگاهی با اعتبار ۸۷۵ میلیارد تومان است.


استاندار در ادامه با اشاره به پروژه‌های شهرستان کهگیلویه، تصریح کرد: امروز در این شهرستان شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۷ پروژه عمرانی با مجموع اعتبار یک هزار و ۲۰۶ میلیارد تومان هستیم. از این تعداد، ۱۰۰ پروژه با اعتبار ۲۴۵ میلیارد تومان افتتاح و ۲۷ پروژه با اعتبار ۹۶۲ میلیارد تومان کلنگ‌زنی می‌شوند. شرکت‌های آب و فاضلاب، برق، نوسازی مدارس و راهداری سهم عمده‌ای در این پروژه‌ها دارند.


وی با اشاره به پروژه‌های بخش اقتصادی شهرستان افزود: دو پروژه اقتصادی با اعتبار ۵۵ میلیارد تومان (که در صورت احتساب فاز دوم به ۷۱ میلیارد تومان می‌رسد) کلنگ‌زنی شد که یکی از آنها یک واحد گلخانه‌ای در راستای سیاست‌های توسعه کشاورزی است. همچنین، ۶ طرح اقتصادی شامل یک مجموعه نیروگاه خورشیدی ۹۶ کیلوواتی و ۹۶ نیروگاه خورشیدی منفرد به بهره‌برداری رسید.


استاندار به برخی از پروژه‌های شاخص امروز اشاره و خاطرنشان کرد: از پروژه بهسازی راه روستایی «دم عباس» به طول ۶.۵ کیلومتر و اعتبار ۲۶۱ میلیارد تومان بازديد شد که با افتتاح آن مسیر ارتباطی مردم مناطق دیشموک و قلعه رئیسی به مرکز استان ۲۱ کیلومتر کوتاه‌تر شده و امنیت، کاهش تصادفات، صرفه‌جویی در زمان و انرژی را به همراه خواهد آورد.


استاندار یادآور شد: همچنین، شبکه آبرسانی روستای کلات به طول ۵ کیلومتر با ۳ میلیارد تومان اعتبار ، آغاز عملیات مرمت قطعه سوم محور «پاتاوه – دهدشت» با تخصیص ۵۵۰ میلیارد تومان توسط شرکت راهداری و عملیات روکش آسفالت ۲۲ کیلومتر از دهدشت به سمت تونل پات با اعتبار ۹۰ میلیارد تومان از دیگر پروژه‌های مهم است.


رحمانی خاطرنشان کرد: کلنگ‌زنی مجتمع خدمات رفاهی، نیروگاه خورشیدی و ساختمان اداری شبکه بهداشت با زیربنای یک هزار و ۳۳۵ مترمربع و اعتبار ۱۵ میلیاردی، همچنین افتتاح ساختمان اداری شرکت گاز با ۱۵ میلیارد تومان از دیگر اقدامات امروز بود که شرکت گاز در هفته دولت مجموعاً ۳۷ پروژه با اعتبار ۵۳۲ میلیارد تومان را افتتاح و کلنگ‌زنی می‌کند.


استاندار در پایان با تاکید بر سه نکته کلیدی از مدیران و پیمانکاران خواست پروژه‌های افتتاحی بدون هیچ نقصی و کاملاً آماده بهره‌برداری باشند تا مردم از فردای افتتاح، بتوانند از آن استفاده کنند، ضمن اینکه پروژه‌های کلنگ‌زنی شده باید بلافاصله تجهیز کارگاه شده و عملیات اجرایی به سرعت شروع شوند تا مردم شاهد آغاز واقعی کار باشند.


وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اشتغال مهمترین دغدغه مردم است ، اولویت اشتغال نیروی انسانی شامل کارگر ساده، ماهر و حتی نیروهای فنی با مردم منطقه است تا بتوانیم به کاهش دغدغه اشتغال کمک کنیم.


رحمانی در پایان با بیان اینکه ۶۵ پروژه بزرگ سرمایه‌گذاری با ۸.۵ میلیارد دلار سرمایه خارجی و ۳۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه داخلی در استان در حال پیگیری است، گفت: این پروژه‌ها برای ۱۵ هزار و ۴۳ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهند کرد که امیدواریم با راه‌اندازی این واحدها، فضای رقابتی سالمی ایجاد شده و دغدغه اشتغال، که دغدغه اصلی مردم، مقام معظم رهبری و رئیس جمهور است، به کمترین میزان خود برسد و از فرصت خدمت، ره توشه آخرت را کسب کرده و رضایت خداوند و مردم جلب شود.



تاریخ انتشار : امروز, 14:16



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد در جلسه شورای اداری با حضور حجت الاسلام موحد و دکتر بهرامی: ۷۷۰ طرح عمرانی با اعتبار ۷ همت افتتاح و کلنگ‎زنی می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۳۸۸ پروژه‌ عمرانی کهگیلویه و بویراحمد در هفته دولت
  • با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده مردم در مجلس:137 روژه عمرانی و اقتصادی شهرستان کهگیلویه به مناسبت هفته دولت کلنگ‌زنی و افتتاح می شود+تصاویر غبارروبی و کلنگ زنی اولین پروژه
  • افتتاح و کلنگ زنی 23 پروژه ، هفته دولت در شهرستان پاسارگاد
  • 63 پروژه عمرانی در شهرستان کهگیلویه افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟