مشروح اخبار


» در بازدید از مراکز فنی و حرفه ای کهگیلویه عنوان شد؛ حجت الاسلام موحد:در راستای رفع مشکلات و کمک به آموزش و اشتغال منطقه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهم کرد/اسدی مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان:تجهیزات مراکز فنی و حرفه‌ای فرسوده است



فرسوده بودن تجهیزات مراکز فنی و حرفه ای و هزینه کردن ۷۰ درصد بودجه برای حقوق از مسائل مطرح شده در بازدید مسئولان از فنی و حرفه ای کهگیلویه است.


به گزارش راک نیوز،حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موحد نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه،بهمئی،چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی به همراه مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان از مرکز فنی و حرفه‌ای برادران شهرستان کهگیلویه بازدید و سرکشی کردند.


سید محمد موحد در این بازید اظهار داشت؛ دغدغه مجموعه فنی و حرفه ای قابل تقدیر است چون در راستای اشتغال گام های مثبت و آینده نگر برمی دارند و میطلبد به این مجموعه توجه ویژه شود. 


وی ادامه داد: امروز بزرگ ترین معضل کشور بصورت عمومی و درمناطق محروم بحث اشتغال است و هر اندازه فضای اشتغال فراهم شود باز کافی نیست و این نوع نگاه فنی و حرفه ای برای ایجاد شغل قابل تقدیر است. 


حجت الاسلام موحد افزود: بخش اعظمی از رقم بودجه کسور برای حقوق صرف میشود و درصد ناچیزی باقی می ماند که جایی راجبران نمی کند و نمیشود برنامه ریزی خاصی کرد. 


حجت الاسلام موحد از دغدغه جدی خود برای رفع مشکلات این مرکز خبرداد و گفت: مشکلات و کمبودها اولوبت بندی شود تا در دو مسیر دنبال شود و سپس اجرایی شود. 


وی افزود: در راستای رفع مشکلات و کمک به آموزش و اشتغال منطقه از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهم کرد.


تجهیزات مراکز فنی و حرفه‌ای فرسوده است


مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد نیز با اشاره به فرسودگی تجهیزات آموزشی در مراکز فنی وحرفه‌ای استان گفت: تجهیزات موجود پاسخگوی نیازهای روز بازار کار نیست و برای به‌روزرسانی کارگاه‌ها، حداقل ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.


فاطمه اسدی افزود: در حال حاضر ۹۵ درصد بودجه صرف حقوق و دستمزد می‌شود و تنها پنج درصد به آموزش اختصاص می‌یابد.


وی همچنین خواستار تخصیص بخشی از مسئولیت اجتماعی شرکت‌های نفتی به آموزش‌های مهارتی شد و گفت: مطابق آئین‌نامه‌ها، پنج درصد از مسئولیت اجتماعی نفت و ۲ درصد از املاک تملیکی باید به آموزش فنی و حرفه‌ای اختصاص یابد، اما این ظرفیت‌ها نیازمند پیگیری جدی هستند.


اسدی با انتقاد از موازی‌کاری در حوزه آموزش، ناکارآمدی مدارک بنیادها در اشتغال‌زایی را یادآور شد و گفت: این موازی کاری باعث به حاشیه رفتن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شده است.


به گفته مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد ۸۰ درصد تسهیلات اشتغالزایی به مدارکی اختصاص دارد که کاربردی نیست و منجر به شغل نمی‌شود.


وی با بیان اینکه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای متناسب با بازار کار نیست، تأکید کرد: استان صنعتی نیست و پایین‌ترین نرخ جذب کارآموز را داریم؛ تنها ۳۶ درصد از مهارت‌آموختگان جذب بازار کار می‌شوند.


نبود فیبر نوری و محرومیت مراکز فنی و حرفه‌ای از فناوری، بُعد مسافت مراکز و مشکل ایاب و ذهاب کارآموزان و بروز نبودن تجهیزات از چالش‌هایی بود که مدیران فنی و حرفه‌ای برادران و خواهران مطرح کردند.



تاریخ انتشار : امروز, 13:44



» اخبار مرتبط:

  • بازدید سید محمد موحد از مرکز آموزش فنی و حرفه ای دهدشت/تصاویر
  • بازدید رئیس مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد از مرکز آموزش فنی و حرفه ای دهدشت
  • همزمان با شروع هفته معرفی مشاغل : دانش آموزان از مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان ‏بازدید می کنند
  • رونمایی از 8 دستگاه خودرو سواری کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای استان کهگیلویه و بویراحمد
  • در دومین روز از هفته مشاغل صورت گرفت :بازدید 60 نفر دانش آموز مدرسه شهید مصطفی خمینی از مر کز آموزش فنی و حرفه ای دهدشت
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟