مشروح اخبار


» جایگاه شورای استان باید در شأن جامعه شورایی باشد /رفع مشکلات تجهیزات خبرنگاران، نیازمند توجه مجمع نمایندگان



نشست خبری دکتر بهرامی نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد،دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی با اصحاب رسانه و خبرنگاران برگزار شد


به گزارش راک نیوز،کیان باوند در نشست خبری محمد بهرامی نماینده بویراحمد ،دنا و مارگون با اصحاب رسانه در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مسئولان، بر اهمیت حمایت از جامعه خبری و رفع مشکلات آن تأکید کرد.


 وی با اشاره به جایگاه خبرنگاران در خدمت رسانی و اطلاع‌رسانی، بر لزوم توجه مجمع نمایندگان به حل مشکلات تجهیزات و امکانات خبرنگاران تأکید نمود و خواستار حداقل سالی یک فرصت برای بهره‌مندی خبرنگاران از فرصت‌های شغلی شد.


 وی افزود: وقتی مسئولانی از خارج استان وارد می‌شوند، شرمندگی ما در داشتن تجهیزات و میکروفون‌های مناسب برای خبرنگاران است که این موضوع رسالت اصلی آن‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد.


وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع معادن استان اشاره و بر ضرورت بهره‌برداری بیشتر از معادن در جهت اشتغال‌زایی و جلوگیری از خام‌فروشی تأکید کرد. 


باوند گفت: معادن ما باید در قالب فرآوری و ارزش‌افزوده فعالیت کنند تا جوانان بیکار در خارج از استان بتوانند در داخل اشتغال پیدا کنند.


کیان باوند در ادامه، به وضعیت نامناسب مکان شورای استان انتقاد کرد و اظهار داشت: مکان شورای استان در مکانی مناسب و در شأن این جایگاه نیست و انتظار داریم نماینده مرکز استان این مشکل را برطرف نمایند. 


وی تاکید کرد :جای شورای استان باید نماد جامعه شورایی و اعتماد عمومی باشد.


وی همچنین به پروژه‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی اشاره و خواستار فعال‌سازی پروژه‌های مشترک و نیمه‌تمام شد بخصوص جاده باغچه سادات شد.


 وی از سید داوود موسوی، عامل وحدت رسانه‌های استان، نام برد و بر اهمیت نقش ایشان در همدلی و اتحاد جامعه رسانه‌ای تأکید کرد.



تاریخ انتشار : دیروز, 21:28



» اخبار مرتبط:

  • نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها: لزوم تأمین اعتبار برای طرح‌های نیمه‌تمام کهگیلویه و بویراحمد/ بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری تعلل می‌کنند
  • نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، لنده، بهمئی و چرام در مجلس:خبرنگاران زبان گویای مناطق محروم باشند
  • باوند نماینده کهگیلویه وبویراحمد در شورای عالی استان‌ها شد
  • فرمانده سپاه امام صادق (ع) بوشهر: خبرنگاران دیده‌بانان بیدار جامعه هستند
  • انتخاب ۱۵ روستای پایلوت صنعتی در حوزه انتخابیه کهگیلویه بزرگ / حجت الاسلام موحد : وزارت صمت برای رونق تولید و اشتغال زایی جوانان از ظرفیت های صنعتی و معدنی استفاده کند .
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟