رضا فرازی در نخستین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان پس از انتصاب، مهم ترین برنامه های خود در راستای پیشبرد اهداف سازمانی را تشریح نمود.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، رضا فرازی در نخستین جلسه شورای معاونین و مدیران سازمان پس از انتصاب، مهم ترین برنامه های خود در راستای پیشبرد اهداف سازمانی را تشریح نمود.
فرازی در آغاز ارباب رجوع را ولی نعمت کارکنان دانست و بر پاسخ دهی بدون اعمال سلیقه و با در نظر گرفتن قوانین، دستورالعمل های ابلاغی و مراجع بالادستی و همچنین خود مراقبتی و عدم تخلف تاکید نمود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به موضوع تصدی گری تصریح کرد: وظیفه دولت اجرای پروژه های جدید است و پس از تحویل، حفظ و نگهداری این پروژه ها بر عهده ذی نفعان آن خواهد بود و بر این اساس لازم است اعتبارات جدید در راستای انجام پروژه های جدید به کار گرفته شود.
فرازی وجود نیروی انسانی فعال را یکی از قابلیت های سازمان جهاد کشاورزی استان عنوان کرد و گفت: ضروری است ستاد ارزیابی عملکرد سازمان بر اساس قابلیت های شهرستان ها و شاخص های جشنواره شهید رجایی مواردی را مطرح نماید تا مبنای عمل کارکنان قرار گرفته و مدیران در جلسات منظم پاسخگوی عملکرد خود مطابق با شاخص های وزارت جهاد کشاورزی باشند.
وی توسعه کشت گلخانه ها را یکی از الویت های وزارت جهاد کشاورزی برشمرد و افزود: در شرایط اقلیمی موجود کشت در محیط های متراکم و کنترل شده موجب پایداری تولید خواهد شد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: کهگیلویه و بویراحمد در بخشهای مختلف کشاورزی از جمله پرورش ماهیان سردآبی، زراعت دیم و تولید مرکبات جزو استانهایی است که حرفی برای گفتن در کشور دارد و برنامه ریزی ها باید به گونه ای انجام شود تا در این موارد پیشرفت مورد نظر صورت گیرد.
متولی ارشد بخش کشاورزی استان در پایان توجه به معیشت و رفاهیات همکاران را یکی از مهم ترین الویت های کاری خویش اعلام نمود.
استفاده از ظرفیت بانوان توانمند در بخش های تخصصی، ضرورت ارتباط موثر با خبرنگاران و استفاده از ظرفیت رسانه ها و بستر موجود در جهت اطلاع رسانی اقدامات جهاد کشاورزی، تهیه و انتشار شناسنامه استانی تولیدات بخش کشاورزی، صرفه جوی در هزینه های جاری، رعایت نظم و انضاط اداری، حضور مستمر معاونین و مدیران تخصصی ستادی در شهرستان ها، رعایت شاخص های مدیریتی در تخصیص اعتبارات دولتی، نظارت بر بازار، جذب اعتبارات ملی و همچنین شناسنامه دار کردن باغات از دیگر موضوعات مطرح شده توسط فرازی در این نشست بود.
گفتنی است پیش از سخنان سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان نیز مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان در خصوص برنامه ریزی به عنوان یکی از مولفه ی مدیریت با استفاده از آیات قرآن و احادیث مطالبی را بیان نمود.
تصاویر تکمیلی:
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر