مشروح اخبار


» دستگیری سرشبکه‌های مرتبط با رژیم اسرائیل در کهگیلویه و بویراحمد



دادستان عمومی و انقلاب یاسوج گفت: در پی حملهٔ اخیر رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، برخی از سر شبکه ها و عوامل همکاری با کشور ها و گروه های متخاصم و رژیم خبیث صهیونی در این استان دستگیر شدند.


به گزارش راک نیوز،سید وحید موسویان در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: با هوشیاری و تلاش مأموران امنیتی و قضایی، تعدادی از عناصر مرتبط با گروه‌های معاند که در راستای اهداف دشمنان نظام فعالیت می‌کردند، شناسایی و دستگیر شده‌اند.


دادستان یاسوج که به هویت و تعداد افراد نامبرده اشاره نکرد گفت: متهمان تفهیم اتهام شدند و پرونده‌های آنها در شعبه ویژه رسیدگی به جرایم امنیتی در حال بررسی است که با شدیدترین برخورد قانونی با عوامل اخلال‌گر در امنیت ملی اقدام خواهد شد.

موسویان از همکاری آگاهانه مردم در گزارش فعالیت‌های مشکوک تقدیر کرد و گفت: هوشیاری مردم، سد محکمی در برابر نفوذ دشمنان است.


وی با تجلیل از مردم فهیم و انقلابی ایران که همواره حامی نظام اسلامی و ارزش‌های دفاع مقدس بوده‌اند، تأکید کرد: ملت غیور ایران با وحدت و هوشیاری خود، هرگونه توطئه دشمنان را خنثی خواهند کرد.


موسویان با محکومیت حملهٔ جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران، از اقدامات سریع و قاطع دستگاه‌های امنیتی و قضایی در مقابله با عوامل نفوذی و جاسوسان شبکه‌های معاند تاکید کرد.


دادستان یاسوج تصریح کرد: دستگاه قضایی با تمام قوا از امنیت ملی و منافع جمهوری اسلامی ایران پاسداری خواهد کرد و با عوامل اخلالگر و جاسوسان به شدیدترین شکل ممکن برخورد قانونی صورت می‌گیرد.



تاریخ انتشار : امروز, 12:54



» اخبار مرتبط:

  • دادستان مرکز استان فارس:بازجویی از عوامل داعش در لارستان
  • باتلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) کشف ٣٠ قبضه کلت کمری جنگی درشیراز
  • «رعد قضایی» طرحی برای برخورد با مخلان نظم در کهگیلویه و بویراحمد
  • بیانیه ارتش درباره تجمعات اعتراضی اخیر
  • توضیحات مدیرعامل شرکت غله منطقه ۳به خبر بازداشت ۵ نفر از عوامل مرتبط با خرید وفروش خارج از شبکه گندم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟