مشروح اخبار


» دیدار استاندار کهگیلویه و بویراحمد با رئیس سازمان انرژی اتمی



استاندار کهگیلویه و بویراحمد با رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با محوریت توسعه زیرساخت‌های علمی و فناورانه در این استان دیدار کرد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی با حضور سیداحسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با محمد اسلامی معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران دیدار کرد و در خصوص تقویت زیرساخت‌های علمی و فناورانه در حوزه فناوری هسته‌ای استان تبادل نظر کردند.

این نشست با هدف توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناورانه میان استان کهگیلویه و بویراحمد و برای بهره‌گیری استان از توانمندی‌های سازمان انرژی اتمی ایران در حوزه‌هایی همچون آموزش، پژوهش‌های هسته‌ای کاربردی، ایجاد و تقویت مراکز نوآوری و انرژی پاک برگزار شد.

در این دیدار که در سازمان انرژی اتمی ایران انجام شد، طرفین به تبادل نظر درباره همکاری‌های مشترک در زمینه فناوری هسته‌ای و اجرای پروژه‌های مرتبط با توسعه زیرساخت‌های انرژی در استان پرداختند.

 همچنین ظرفیت‌های موجود در کهگیلویه و بویراحمد برای بهره‌برداری از فناوری‌های نوین هسته‌ای، ایجاد مراکز نوآوری و آموزش‌های مرتبط مورد بررسی قرار گرفت.

دیدار رحمانی استاندار با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، فرصتی برای گسترش همکاری‌های علمی و فناورانه در حوزه فناوری هسته‌ای به‌ویژه در کهگیلویه و بویراحمد بود و می‌تواند زمینه‌ساز تقویت زیرساخت‌های انرژی و توسعه پایدار استان شود.

تمام//



تاریخ انتشار : 21 خرداد 1404, 13:15



» اخبار مرتبط:

  • تاج‌گردون؛ صنعت هسته‌ای کشور در عرصه‌های گوناگون رشد قابل توجهی داشته است
  • هکرها به وب سایت سازمان انرژی اتمی حمله کردند
  • مسؤلیت جدید برای وزیر سابق راه و شهرسازی
  • یوکیا آمانو رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درگذشت
  • صالحی رییس سازمان انرژی اتمی شد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟