سرپرست اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با امام جمعه شهرستان گچساران دیدار و گفتگو کردند.
سرپرست اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با امام جمعه شهرستان گچساران دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد سید مهران کشاورز، سرپرست اداره کل بهزیستی استان کهگیلویه و بویراحمد با همراهی معاونین بهزیستی استان ،افشین بدخشان ،رئیس اداره بهزیستی گچساران و سایر مسئولین واحدهای زیر مجموعه با امام جمعه فهمیم و محترم شهرستان گچساران دیدار و ضمن تشریح فعالیت های بهزیستی ،پیرامون توسعه خدمات دهی هرچه بهتر و مطلوبتر به جامعه هدف بحث و تبادل نظر شد.
سید مهران کشاورز سرپرست اداره کل بهزیستی استان، ضمن تقدیر از همراهی ها و همکاری های ارزشمند امام جمعه با فعالیتهای بهزیستی با اشاره به دغدغه های اجتماعی مردم ومسئولین در شرایط فعلی جامعه تعامل وهمکاری افراد تاثیر گذار در جامعه از جمله ائمه محترم جمعه با دستگاههای حمایتی ومتولیان امور اجتماعی را جهت پیشبرد جامعه به سمت وسوی سلامت اجتماعی وارائه خدمات تاثیر گذار وماندگار بسیار مهم وحیاتی خواند.
حجتالاسلام والمسلمین هاشمی منش نیز ضمن تبریک انتصاب سید مهران کشاورز، از زحمات سرپرست و پرسنل بهزیستی استان و شهرستان قدردانی نمود و اعلام آمادگی کرد که هر جا امکان حمایت وجود داشته باشد، در خدمت سازمان بهزیستی خواهند بود.
در ادامه امام جمعه محترم شهرستان گچساران به نقش و اهمیت جایگاه سازمان بهزیستی اشاره و بهزیستی را یکی از مهم ترین و موفق ترین نهادهای حمایتی در استان خواندند.
ایشان حمایت و کمک رسانی به سازمان بهزیستی را با توجه به رسالت و وظایف سخت و حیاتی که عهده دار می باشد در مقایسه با سایر نهادهای حمایتی اولاتر و واجب تر دانستند و بیان داشتند که حتما از طریق تریبون نماز جمعه از خیرین و سایر نهادها جهت پشتیبانی از سازمان بهزیستی دعوت به عمل خواهد آورد
امام جمعه همچنین برای کارکنان بهزیستی استان و شهرستان، آرزوی موفقیت در ارائه خدمات مؤثرتر به جامعه هدف را بیان کردند.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر