مشروح اخبار


» نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها: شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد، فاقد مکان مناسب برای برگزاری جلسات است



باوند گفت: شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد مکان مناسب است و به این علت، امکان برگزاری جلسات با مدیران امکان‌پذیر نیست.


به گزارش راک نیوز،کیان باوند نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه شوراها تجلی خواست و اراده مردم هستند، گفت: دولت‌ها در تمامی زمینه ها مشارکت مردم در تصمیم گیری ها بوده و هست اما متأسفانه بی‌مهری برخی از مسئولین اجرایی کشور و سلیقه‌‌های فردی و عدم توجه به درخواست‌های جامعه شورایی، افراد را کم انگیزه کرده است.


وی افزود: موضوعی که باید به آن توجه شود و بیشترین مشکل را برای شوراهای فرادستی ایجاد کرده است، عدم تخصیص بودجه کافی، کمبود نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات بسیار محدود شورای اسلامی استان‌ها است که این موارد باعث می‌شود، سرعت رشد و توسعه کند شود.


عضو شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: در همین راستا شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد فاقد مکان مناسب است و به این علت، امکان برگزاری جلسات با مدیران امکان‌پذیر نیست.


باوند ادامه داد: متأسفانه شورای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در یک محل کودکستان به شکل اجاره‌ای است که به علت عدم پرداخت یک سال اجاره هرروز صاحب خانه مقابل شورا قفل به دست ایستاده که این کار در شأن و منزلت شورا نیست.


وی خاطرنشان کرد: در مدت عمر دوره شورا جلسات مکرری در استان گرفته شد که تاکنون هیچ گونه نتیجه ای نداشته و جایگاه شورا با این بی توجهی تزلزل پیدا کرده است. در آخرین پیگیری‌ها، متأسفانه استانداری زیر بار پرداخت حق اجاره یکسال نرفته و معاون استاندار اظهار می‌کند، آیین‌نامه برای سال ۸۷ است و اعتباری برای ما ندارد.


باوند در پایان، تصریح کرد: اگر ما به عنوان نمایندگان مردم نمی توانیم مکان مناسبی برای جلسات خود داشته باشیم، تعطیل کردن و عدم حضورمان بهتر است.



تاریخ انتشار : 9 فروردین 1404, 12:28



» اخبار مرتبط:

  • باوند نماینده کهگیلویه وبویراحمد در شورای عالی استان‌ها شد
  • نماینده استان کهگیلویه و بویراحمد در شورای عالی استان‌ها: لزوم تأمین اعتبار برای طرح‌های نیمه‌تمام کهگیلویه و بویراحمد/ بانک‌ها در اعطای وام ازدواج و فرزندآوری تعلل می‌کنند
  • طی حکمی از سوی مدیرکل حراست شورای عالی استان‌های کشور؛ مسئول حراست شوراهای اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • یک دهدشتی رئیس کمیسیون حقوقی شورای عالی استان‌ها درکشورشد
  • رئیس شورای اسلامی کهگیلویه و بویراحمد:اعضای شوراهای اسلامی به مصوبات شورای استان پایبند باشند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟