مشروح اخبار


» هماهنگی و نظارت، کلید موفقیت طرح کالابرگ الکترونیکی و جلوگیری از تخلفات در کهگیلویه



فرماندار کهگیلویه بر ضرورت همکاری نزدیک ادارات و تشدید نظارت‌ها برای جلوگیری از تخلفات و اجرای موفق این طرح تاکید کرد.


به گزارش راک نیوز،سید حمزه محقق زاده در نشست بررسی وضعیت طرح کالابرگ الکترونیکی، بر اهمیت هماهنگی بین ادارات و تشدید نظارت‌ها به منظور جلوگیری از هرگونه تخلف و اختلال در اجرای این طرح ملی تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برگزاری جلسات مشترک بین ادارات و تشکیل تیم‌های بازرسی تخصصی، تصریح کرد: هدف اصلی، کاهش حداکثری تخلفات احتمالی در فرآیند توزیع کالابرگ الکترونیکی است، باید با همکاری نزدیک حوزه‌های تعزیرات، اصناف و صنعت، معدن و تجارت، از هرگونه سوءاستفاده و عرضه خارج از ضوابط کالاها جلوگیری شود.

محقق زاده با تاکید بر ممنوعیت فروش نقدی کالاهای مشمول طرح، افزود: کالاهای اساسی مورد نیاز مردم نباید به صورت نقدی عرضه شوند و لازم است تدابیر لازم برای تسهیل دسترسی هموطنان به این اقلام از طریق کالابرگ الکترونیکی اتخاذ شود.

فرماندار کهگیلویه با اشاره به اهمیت رقابت سالم در برگزاری نمایشگاه‌های عیدانه، بیان کرد: نمایشگاه‌ها باید با رویکرد رقابتی برگزار شده و هدف اصلی، ارائه کالاها با نازل‌ترین قیمت به مصرف‌کنندگان باشد، مدیریت نمایشگاه‌ها باید با دقت و بر اساس ضوابط مشخص تعیین شود.

وی با ابراز خرسندی گفت: خوشبختانه، تاکنون هیچ گزارش مبنی بر کمبود کالاهای مشمول طرح کالابرگ الکترونیکی یا بروز اختلال در روند خرید به دست ما نرسیده است.

محقق زاده با ابراز امیدواری گفت: امید است که با تداوم این روند، شاهد اجرای موفقیت‌آمیز طرح کالابرگ الکترونیکی در شهرستان کهگیلویه باشیم.


طرح کالابرگ الکترونیکی کهگیلویه مشکلی ندارد

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه گفت: با اجرای موفقیت‌آمیز طرح کالابرگ الکترونیکی در کهگیلویه تاکنون هیچ‌گونه گزارش یا مشکلی در خصوص کمبود کالاهای مشمول طرح یا اختلال در فرآیند خرید گزارش نشده است.


 احمد علی خادمی در نشست بررسی وضعیت کالابرگ الکترونیکی در این شهرستان اظهار کرد: اجرای طرح ملی کالابرگ الکترونیکی با هدف تامین سبد معیشتی متشکل از پروتئین، لبنیات و خواربار در کهگیلویه آغاز شده است. 

وی هدف از اجرای طرح ملی کالابرگ الکترونیکی را حمایت از خانوارهای کم‌درآمد و ارتقای سلامت تغذیه‌ای جامعه عنوان کرد.

خادمی در خصوص جزئیات طرح کالابرگ الکترونیکی بیان کرد: این طرح شامل 11 قلم کالای اساسی است که می‌تواند بخشی از انرژی پروتئین و ریزمغذی‌های مورد نیاز خانوارها را تامین کند.

وی اقلام موجود در سبد کالابرگ الکترونیکی در سه گروه لبنیات: شیر کم‌چرب، پنیر، ماست کم‌چرب، گروه پروتئینی: تخم‌مرغ، گوشت مرغ، گوشت منجمد گوساله و گروه خواربار شامل ماکارونی، برنج، قند، شکر، حبوبات، روغن مایع است.

خادمی تصریح کرد: تمامی خانواده‌هایی که تا تاریخ 5 بهمن 1403 در فهرست یارانه‌بگیران قرار داشته و در دهک‌های 1 تا 7 هستند، می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند. 

وی با اشاره به اعتبار این طرح گفت: برای خانوارهای دهک 1 تا 3، میزان اعتبار 500 هزار تومان و برای دهک‌های 4 تا 7، اعتبار 350 هزار تومان به ازای هر نفر در نظر گرفته شده است. 

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی کهگیلویه درباره نحوه تخصیص و استفاده از اعتبار طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: اعتبار به کد ملی سرپرست خانوار تخصیص می‌یابد و از طریق تمامی کارت‌های بانکی سرپرست قابل خرید است، در حال حاضر، هیچ نوع پیامک مبنی بر واریز اعتبار به سرپرستان خانوار ارسال نمی‌شود، اما در صورت تغییر در این روال، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است که استفاده از این اعتبار کاملاً اختیاری است و در صورت عدم استفاده، اعتبار ماهیانه سوخته می‌شود و قابل تجمیع با دوره‌های آتی نخواهد بود.

خادمی در خصوص نحوه استعلام اعتبار، گفت: میزان و مانده اعتبار خانوارها به راحتی قابل مشاهده است، شهروندان می‌توانند با شماره‌گیری کد #1463*500* و همچنین از طریق اپلیکیشن "شما" میزان اعتبار خود را بررسی کنند.

وی به زمان واریز اعتبار این طرح اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها، اعتبار کالابرگ الکترونیکی به صورت ماهیانه و در دو مرحله واریز می‌شود، مرحله اول از 12 اسفند برای نهاد‌های حمایتی که آغاز شده و از 17 اسفند دهک‌های 1 تا 3 و 23 اسفند برای دهک‌های 4 تا 7 واریز خواهد شد.

خادمی تصریح کرد: فروشگاه‌های متقاضی مشارکت در این طرح باید از طریق قسمت "فروشندگان" در اپلیکیشن "شما" ثبت‌نام کنند و مبلغ خرید کالاهای کالابرگ الکترونیکی حداکثر ظرف 72 ساعت به حساب فروشندگان واریز خواهد شد.

وی بیان کرد: در این طرح، امکان خرید کالاها از برندهای مختلف وجود داشته و افراد می‌توانند 11 قلم کالای تعیین شده را از هر نشان تجاری مورد نظر خود خریداری کنند.

به گفته این مسئول، پس از واریز اعتبار مرحله اول، مشمولان یک ماه فرصت دارند تا نسبت به خرید اعتبار اقدام کنند و پس از پایان مهلت یک ماه، اعتبار سوخت می‌شود و به دوره بعدی انتقال نخواهد یافت.




تاریخ انتشار : 19 اسفند 1403, 09:09



» اخبار مرتبط:

  • فرماندار کهگیلویه خبر داد: اجرای طرح کالا برگ اقتصادی در کهگیلویه
  • یک خبر جدید از فرمانداری شهرستان کهگیلویه
  • خبر مهم تاج‌گردون برای یارانه‌بگیران
  • رئیس اداره کار گچساران جزئیات شارژ کالابرگ ماه مبارک رمضان و شب عید را تشریح کرد 
  • رئیس اداره کار گچساران خبر داد؛ از اجرای مرحله جدید کالابرگ الکترونیکی تا استمرار حمایت دولت از سه دهک‌ اول
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟