مشروح اخبار


» ۲ خبر جدید از استانداری کهگیلویه و بویراحمد



استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از طریق سامانه تلفن ارتباط مردم و دولت (سامد 111)، پاسخگوی درخواست‌های تعدادی از هم استانی ها شد.



کهگیلویه و بویراحمد؛

ارتباط مستقیم مردم با استاندار از طریق سامانه سامد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از طریق سامانه تلفن ارتباط مردم و دولت (سامد 111)، پاسخگوی درخواست‌های تعدادی از هم استانی ها شد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی روز سه‌شنبه، ضمن شنیدن درخواست ها و مشکلات مطرح‌ شده از سوی مردم دستورات لازم برای رفع آنها را صادر کرد.

استاندارعنوان کرد: درخواسته ها به صورت شخصی وعمومی و در حوزه‌های اشتغال، سرمایه‌گذاری، مسکن، تسهیلات، حقوق و دستمزد و خدمات مطرح شدند که دستگاه های اجرایی مربوطه برای پیگیری و رفع مشکلات موظف شدند.

در این برنامه که قلی پور مدیرکل دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری حضور داشت، رحمانی با تاکید بر اینکه، گره گشایی و تسریع در کار مردم وظیفه همه مدیران دستگاه های اجرایی است عنوان کرد: مسئولان در کنار انجام وظایف و اقدامات در سفرها، دیدارها و از طریق سامانه سامد به مشکلات شهروندان رسیدگی کنند.

استاندار تصریح کرد: امروز در سومین برنامه گفتگوی مستقیم با مردم از طریق شبکه سامد، 12 مورد مشکلات مردمی مطرح شد و یکی از آنها موضوع استخدام 40 نفر در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با دغدغه معوقه حقوق و مزایای هفت ماه آنها بود که با پیگیری از طریق رئیس دانشگاه این مسئله مورد رسیدگی قرار گیرد.  

رحمانی تصریح کرد: نحوه مدیریت و استفاده از امکانات، تجهیزات و اماکن دولتی در مناطق روستایی از دیگر مواردی بود که در این گفتگو مطرح بود و به عنوان نمونه استفاده نادرست از سالن های ورزشی امام زاده جعفر(ع) موردی بود که در این خصوص دستور لازم داده شد.

برنامه گفتگوی استاندار با شهروندان با هماهنگی دفتر بازرسی و امور حقوقی استانداری و با هدف ایجاد فرصت برابر برای مردم استان که بتوانند دغدغه ها و مشکلات خود را بی واسطه با شخص استاندار در میان بگذاراند و برای رفع آنها دستورات لازم را کسب کنند.

**********************

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

مهمترین کار فرهنگی در ماه مبارک رمضان ترویج فرهنگ اقامه نماز باشد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز از برنامه ها و اولویت های اصلی حوزه فرهنگی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باشد.

به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه وبویراحمد، یداله رحمانی روز سه شنبه در نشست ستاد اقامه نماز استان بر ضرورت تدارک برنامه ها نو برای ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه با همکاری دستگاه های فرهنگی تاکید کرد.

وی اظهار داشت: یکی از وظایف حکوت اسلامی اقامه نماز است و برای تحکیم و توسعه آن باید از همه ظرفبت ها استفاده کنیم.

 رحمانی با بیان اینکه، نماز رکن و پایه دین است و یکی از اقدامی که در دین مبین اسلام باید به شکل مطلوبی به آن پرداخته شود، اقامه نماز می باشد تصریح کرد: به فرموده بزرگان دین، اگر نمار ما قبول نشود سایر اعمال ما هم مورد قبول واقع نمی شود.

استاندار به برگزاری منظم و مستمر جلسات ستاد اقامه نماز استان تاکید کرد و گفت: طبق پیام، اهداف و منویات رهبر معظم انقلاب راجع به اجلاسیه های نماز و تبیین و ترویج آن و تأکید ایشان بر اقامه نماز و برپایی این فریضه الهی همه باید به این مهم اهتمام جدی داشته باشیم.

رحمانی به ترویج فرهنگ نماز در همه مدارس و جامعه با فعالیت های موثر وبرنامه ریزی شده، تاکید کرد و گفت از همه آنهایی که می توانند در ترویج و تعمیم فرهنگ نماز به خصوص در بین جوانان نقش ایفا کنند را به یاری می طلبیم.

استاندار به تجهیز و تکمیل نمازخانه های بین راهی تاکید کرد و از دستگاه های اجرایی مرتبط خواست با توجه به سفرهای نوروزی نمازخانه های بین راهی از شرایط خوبی برخوردار شوند.

رحمانی خاطرنشان کرد: برای مسافران نوروزی محل های اقامه نماز در شهرستان‌ها با پیگیری ستاد اقامه نماز و محوریت فرمانداران و بخشداران مهیا شوند.

وی بر تشکیل و فعال شدن کمیته ساماندهی و نظارت بر نمازخانه ها و مجتمع‌های بین راهی و اولویت دادن به برنامه نوروز و ستاد سفر گفت: این کمیته برای بررسی نمازخانه های دستگاه‌های اجرایی، بین راهی و مدارس و همه مساجد به عنوان یک بازویی توانمند ستاد اقامه نماز فعالیت نماید.

استاندار بر مهیا کردن نمازخانه های بین راهی و راهدارخانه ها و پمپ بنزین ها در مسیرهای تردد بین شهری برای استفاده مسافران تاکید کرد.

تمام///



تاریخ انتشار : 14 اسفند 1403, 16:56



» اخبار مرتبط:

  • پاسخگویی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد به مردم از طریق سامانه سامد+جزئیات
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد از طریق سامانه سامد به مشکلات و خواسته‌های مردم رسیدگی کرد
  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد روز شنبه بیستم مردادماه از طریق سامانه سامد پاسخگوی هم استانیها خواهد بود
  • سوال از شما پاسخ از مسئولین/حضور فرماندار کهگیلویه در برنامه سامد
  • گرهی که ممکن است در سامد باز شود / فرماندار کهگیلویه پاسخگوی مطالبات مردم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟