مشروح اخبار


» افتتاح جایگاه جدید سوخت مایع در منطقه کهگیلویه و بویراحمد



شمار جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در استان کهگیلویه و بویراحمد با راه‌اندازی جایگاه سوخت به ۳۹ باب رسید.


شمار جایگاه‌های عرضه فرآورده‌های نفتی در استان کهگیلویه و بویراحمد با راه‌اندازی جایگاه سوخت به ۳۹ باب رسید.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، جایگاه سوخت کوهسار کاکان واقع در ناحیه مرکزی با حضور استاندار استان، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ، معاون امور اقتصادی استانداری، جمعی از مدیران استانداری و دستگاه‌های اجرایی استان، مدیریت و رؤسای واحدهای منطقه به بهره‌برداری رسید.


 سالار خشایی، مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد در آیین بهره‌برداری از جایگاه سوخت ضمن تشریح وضعیت جایگاههای سوخت استان و اهمیت سوخترستانی به هموطنان گفت : جایگاه سوخت کوهسار کاکان با مشارکت بخش خصوصی در قالب مجتمع خدمات رفاهی احداث و دارای ۴ تلمبه و ۸ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.


مهندس خشایی از اهمیت و موقعیت احداث جایگاههای سوختگیری در مسیرهای ارتباطی استان اشاره و افزود : جایگاه سوخت در زمینی به مساحت حدود ۳ هزار مترمربع و با سرمایه‌گذاری مبلغی معادل ۲۲۰ میلیارد ریال واقع در کیلومتر ۲۵ مرکز استان از  ناحیه مرکزی به‌صورت رسمی راه‌اندازی و به بهره‌برداری رسید و  با ساخت این جایگاه تعداد ۷ نفر به‌صورت مستقیم مشغول به فعالیت شدند.


مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد توسعه خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایجاد اشتغال، جذب گردشگران، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث این جایگاه سوخت برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و هموطنان برشمرد و اظهار نمود : با افتتاح  جایگاه اختصاصی سوخت ، باتوجه به موقعیت خاصی که در رفت وآمد مسافران وهمشهریان می باشد شاهد بهبود در ارائه خدمات سوخترسانی مطلوب فرآورده های نفتی خواهیم بود وراه اندازی این جایگاه نفش بسزایی در جهت رفاه حال شهروندان برای دسترسی سریع به سوخت مورد نیاز را دارد ومردم شریف می توانند درصورت بروز هر گونه نواقص و کمبود سوخت درارائه خدمات رسانی با سامانه شکایات مردمی به شماره تلفن 09627 تماس حاصل کنند تا در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به رفع نواقصات اقدام شود.


دکتر یدالله رحمانی استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد در آیین افتتاحیه جایگاه سوخت ضمن تقدیر و تشکر از مدیریت و کارکنان شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد با تمام ظرفیت‌ها در بخش‌های مختلف، نیازمند حضور سرمایه‌گذاران می باشد که این مهم نیازمند همکاری و تعامل همه‌جانبه است.


استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد بااشاره به فرصت شغلی ایجادشده با بهره برداری جایگاه سوخت وشرایط بهتری در خدمات رسانی درزمینه سوخت رسانی به هموطنان تصریح کرد : شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد به نحو مطلوب با ایجاد چنین جایگاه‌هایی به‌منظور خدمات‌رسانی و رفاه در مسیرهای ارتباطی و مناطق مختلف، در مسیر توسعه و پیشرفت استان گام برداشته است .


تصاویر تکمیلی:


 



تاریخ انتشار : 19 آذر 1403, 09:40



» اخبار مرتبط:

  • افتتاح یک جایگاه جدید سوخت مایع در کهگیلویه و بویراحمد
  • جلسه هم اندیشی مدیر شرکت پخش فرآورده‌های کهگیلویه وبویراحمد با مالکان جایگاه‌های سوخت
  • آمادگی کامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد جهت سوخت‌رسانی در تعطیلات نوروزی
  • آمادگی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی کهگیلویه و بویراحمد جهت سوخترسانی در نوروز
  • بازدید از جایگاه‌های سوخت منطقه کهگیلویه و بویراحمد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟