مشروح اخبار


» در شش ماهه اول سال جاری انجام شد: پرداخت ۱۳۵۰ میلیارد ریال به بازنشستگان تامین اجتماعی شهرستان کهگیلویه



مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: در شش ماهه اول سال جاری ۱۳۵۰ میلیارد ریال به بازنشستگان و مستمری بگیران شهرستان کهگیلویه پرداخت شد.

مدیرکل تأمین‌اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کرد: در شش ماهه اول سال جاری ۱۳۵۰ میلیارد ریال به بازنشستگان و مستمری بگیران شهرستان کهگیلویه پرداخت شد.

به گزارش راک نیوز،رسول چراغ سحر در دیدار با فرماندار شهرستان کهگیلویه گفت: این مبالغ بابت پرداخت حقوق و مستمری ماهانه و برخی تعهدات کوتاه مدت صورت گرفته است.
   
وی افزود: ۳۹۰۰ نفر بازنشسته ، ازکارافتاده و مستمری بگیر بازمانده در حال حاضر از خدمات و حمایت های سازمان تأمین‌اجتماعی در شهرستان کهگیلویه برخوردار هستند.
   
چراغ سحر تعداد بیمه شدگان اصلی این شهرستان را ۱۶ هزار و ۷۰۰ نفر اعلام کرد و گفت: در مجموع بیش از ۶۳ هزار نفر از جمعیت شهرستان کهگیلویه تحت عنوان بیمه شدگان اصلی و تبعی زیر پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی قرار دارند.
   
به گفته وی در شهرستان کهگیلویه زمینه زیادی برای افزایش پوشش بیمه ای وجود دارد و بسیاری از افراد مانند صاحبان مشاغل آزاد، کارفرمایان، زنان خانه‌دار و دانشجویان می توانند در قالب طرح های جدید بیمه ای از این امکان بهر مند شوند.
   
وی بیمه اختیاری ( به عنوان کامل تربن نوع بیمه خاص)، بیمه مشاغل آزاد, بیمه زنان خانه‌دار و بیمه دانشجویی را از جمله این طرح ها بیان کرد.
   
وی هم چنین گفت: برخی از کارفرمایان ، پیمانکاران و موسسات و دستگاه های اجرایی لیست بیمه کارکنان خود را به استان های دیگر ارسال می کنند و این موضوع باعث کاهش رتبه بیمه پردازی استان و عدم برخورداری از مزایای آن می شود و انتظار داریم مسئولان این موضوع را پی گیری کنند.
  
 فرماندار کهگیلویه نیز در این دیدار، برخورداری از پوشش بیمه ای را از ضروریات برای همه افراد دانست و گفت: با توجه به خدمات ارزنده سازمان تأمین‌اجتماعی لازم است فرهنگ بیمه‌ای بیش از پیش گسترش یابد.
   
سید حمزه محقق زاده افزود: بسیاری از موارد و طرح های اشتغال زایی در این شهرستان پایدار نیست و پس از مدتی شاغلان طرح های یاد شده به جمع جویندگان کار می پیوندند.
  
 
وی گفت: طرح های پایدار علاوه بر حفظ سطح اشتغال زایی باعث توسعه خدمات و رونق و گسترش تامین اجتماعی می شود.



تاریخ انتشار : 16 آذر 1402, 08:08



» اخبار مرتبط:

  • ماهانه 250 میلیارد ریال برای بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هزینه می‌شود
  • مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد؛پوشش ۷۰ درصدی جمعیت، دستاورد انقلاب اسلامی در حوزه بیمه های اجتماعی است
  • پرداخت ماهانه 261 میلیارد ریال مستمری به بیمه شدگان کهگیلویه و بویراحمد
  • پرداخت ۴۸۱ میلیارد تومان به بازنشستگان تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد در ۵ ماه
  • مدیرکل تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد: سازمان تأمین‌اجتماعی50 درصد حق بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و مستمری بگیران را پرداخت می کند
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟