» آغاز عملیات لکه گیری و روکش آسفالت محور قلعه دختر-قلعه رئیسی کهگیلویه/تصاویر
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کهگیلویه از آغاز عملیات اجرایی لکه گیری و روکش آسفالت محور ارتباطی قلعه دختر به قلعه رئیسی خبر داد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کهگیلویه از آغاز عملیات اجرایی لکه گیری و روکش آسفالت محور ارتباطی قلعه دختر به قلعه رئیسی خبر داد.
به گزارش راک نیوز،علی دیانتی فر در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت و گفت:با اجرای این پروژه شاهد ایمنسازی، ارتقای سطح ایمنی تردد، بهبود خدمترسانی و افزایش رضایتمندی مردم این مناطق خواهیم بود.
وی افزود:این پروژه با اعتباری بیش از 200 میلیارد ریال در حال انجام است.
دیانتی فر بیان داشت :با اجرای این پروژه امیدواریم در نقاط مستعد حادثه خیز، دیگر شاهد تصادفات ناگوار منجر به صدمات جانی و مالی برای هم وطنان و کاربران جاده ای در این محور مواصلاتی که سهم بسزایی دراقتصاد بین استانی دارد نباشیم.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای شهرستان کهگیلویه در پایان از پیگیری ها و همراهی های حجت الاسلام موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی،مدیرکل محترم راهداری و حمل و نقل جادهای استان،فرماندار و معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری کهگیلویه،بخشدار مرکزی تشکر و قدردانی نمودند.
این پروژه توسط شرکت اختر راه دماوند در حال اجراست.