» دستگیری سارق اماکن دولتی و کشف اموال مسروقه در کهگیلویه
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از اجرای طرح مبارزه با سرقت و دستگیری سارق اماکن دولتی و کشف اموال مسروقه در این شهرستان خبر داد .
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از اجرای طرح مبارزه با سرقت و دستگیری سارق اماکن دولتی و کشف اموال مسروقه در این شهرستان خبر داد .
به گزارش راک نیوز،سرهنگ سید محمد موسوی در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: طرح مبارزه با سرقت با هدف برخورد با متخلفان و جلب رضایت مردم توسط عوامل انتظامی شهرستان با محوریت کلانتری ۱۱ این فرماندهی در سطح شهرستان به اجرا درآمد.
وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی یک نفر سارق را حین سرقت از اماکن دولتی در شهر دهدشت دستگیر و به یگان انتظامی دلالت دادند.
موسوی تصریح کرد: ماموران از مخفیگاه متهم یک عدد شیپور بلندگوی بزرگ، یک ترانس کوچک چرخ خیاطی، یک عدد اسپیکر کامپیوتر، تعداد ۳۸ عدد میخ آهنی مربوط به بستن چادر، یک عدد سه راهی محافظ، و دو تخته پتو کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه در پایان با اشاره به اینکه در این راستا متهم جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد ضمن تقدیر از همکاری و مشارکت مردم با پلیس اظهار داشت: رسالت پلیس در راستای ارتقاء امنیت و آرامش شهروندان برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت اجتماعی است.
تاریخ انتشار :
25 دی 1401, 12:16
» اخبار مرتبط:
دستگيري سارق اماکن خصوصی با ۳۰ فقره سرقت در کهگیلویهدستگیری سارق و کشف خودروی سرقتی و اموال مسروقه در شهرستان کهگیلویهدستگیری سارق با ۳۰ فقره سرقت در "کهگیلویه"2 خبر از نیروی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمددستگیری سارق مغازه های یاسوج
» اشتراک گزاری خبر