مشروح اخبار


» حجت الاسلام موحد خبر داد: بخش کشاورزی و گردشگری حومه غربی دهدشت توسعه می یابد



نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس گفت: بخش کشاورزی و گردشگری منطقه حومه غربی دهدشت توسعه خواهد یافت.

حجت الاسلام موحد خبر داد:

بخش کشاورزی و گردشگری حومه غربی دهدشت توسعه می یابد
نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس گفت: بخش کشاورزی و گردشگری منطقه حومه غربی دهدشت توسعه خواهد یافت.
به گزارش راک نیوز، نماینده مردم کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده و رئیس مجمع نمایندگان استان کهکیلویه و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی گفت: وعده دولت در تسریع در روند اجرایی پروژه های نیمه تمام با آبگیری سد کوهبرد عملی شد.
 
وی بر همکاری جهاد کشاورزی در توسعه آبیاری زمین های پایین دست طرح تاکید کرد و اظهار داشت: بخش کشاورزی و گردشگری منطقه حومه غربی دهدشت توسعه خواهد یافت.
 
این نماینده مجلس در دوره یازدهم تصریح کرد: با توجه به اشتغالزایی این طرح نیاز است جهاد کشاورزی با تامین زیرساختها ،بهره برداران را برای کشت محصولات کشاورزی حمایت کند.
 
پایان پیام



تاریخ انتشار : 28 آبان 1401, 14:43



» اخبار مرتبط:

  • ۱۰۰ میلیارد تومان به طرح آبرسانی حومه غربی دهدشت اختصاص یافت
  • اختصاص 250 میلیارد به ساخت سد کوهبرد کهگیلویه
  • پیشرفت 90 درصدی سد کوهبرد کهگیلویه
  • انتقاد نماینده کهگیلویه از روند لاک‌پشتی پروژه انتقال آب به ۶ هزار هکتار اراضی دیم دهدشت غربی
  • در دیدار حجت الاسلام موحد با وزیر جهاد کشاورزی چه گذشت؟
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟