» قدردانی مسئولان استانی و کشاورزان بخش کبکیان از شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد
استاندار کهگیلیویه و بویراحمد، نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی به همراه معاون عمرانی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اعضای شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از محل سند تنظیمی چیتاب، تاسیسات و شبکه آبیاری آن در شهرستان بویراحمد، بازدید و از اقدامات شرکت آب منطقه ای استان، قدردانی کردند.
استاندار کهگیلیویه و بویراحمد، نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی به همراه معاون عمرانی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی و اعضای شورای برنامه ریزی استان کهگیلویه و بویراحمد از محل سند تنظیمی چیتاب، تاسیسات و شبکه آبیاری آن در شهرستان بویراحمد، بازدید و از اقدامات شرکت آب منطقه ای استان، قدردانی کردند.
به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد، در این بازدید، آرش مصلح، مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان، ضمن تشریح مشخصات این شبکه و اهداف آن، تاثیر و اثرگذاری مهم این طرح را در اقتصاد، تولید و اشتغال منطقه بسیار مهم دانسته و استمرار بهره برداری مطلوب از آن را از افتخارات شرکت آب منطقه ای برشمرد.
وی، خواستار تامین اعتبار لازم جهت بهره برداری و نگهداری تاسیسات بند و کانال اصلی انتقال شد که این درخواست، مورد موافقت و جزو مصوبات جلسه نهایی، قرار گرفت.
همچنین، در این بازدید، رییس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد در خصوص مجوزهای کشاورزی و پرورش ماهی صادره بر روی رودخانه کبکیان، توضیحات مبسوطی ارائه کرد.
شایان ذکر است که در این بازدید، کشاورزان و اعضای شورای شهر چیتاب، از همکاری مطلوب شرکت آب منطقه ای درطول سالیان متمادی در راستای تامین آب اراضی مستعد کشاورزی این منطقه، قدردانی کردند.
علاوه بر آن، استاندار و نماینده مردم شریف شهرستان های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، ضمن تاکید بر اینکه آب، به عنوان یکی از محورهای توسعه بخش کبکیان است و با قدردانی از تلاش ها و پیگیری ها و همچنین اقدامات صورت گرفته توسط شرکت آب منطقه ای، آمادگی خود را برای همکاری با این شرکت در راستای مطالعه مهار آبهای موجود در این منطقه، اعلام کردند.
تاریخ انتشار :
19 فروردین 1401, 16:13
» اخبار مرتبط:
بازدید مسئولان از اراضی هدف سد تنگ سرخ یاسوجتعمیر خط لوله انتقال آب به اراضی کشاورزی امیرآباد و دولت آباد دمکره در بویراحمدرئیس حوضه آبریز کارون بزرگ شرکت مدیریت منابع آب ایران: تملک اراضی در طرح سد تنگ سرخ یاسوج جزو اولویت هاستقدردانی از عملکرد شرکت آب منطقه ای استان در باشتدر بازدید رئیس حوزه آبریز رودخانه زهره_جراحی و حوضه های جنوبی کشور از چند پروژه آبی در کهگیلویه و بویراحمد، مطرح شد؛ ضرورت تدوین مطالعات اجتماعی همزمان با اجرای شبکه های آبیاری
» اشتراک گزاری خبر