مشروح اخبار


» اینترنت در بهمئی داد مردم را درآورد/سرعت لاکپشتی در شهر و روستا



وضعیت نامناسب آنتن دهی تلفن همراه و سرعت لاک پشتی اینترنت در شهر لیکک از توابع شهرستان بهمئی و روستاهای اطراف آن باعث گلایه اهالی در روزهای سخت کرونایی شده است.

اینترنت در بهمئی داد مردم را درآورد/سرعت لاکپشتی در شهر و روستا






وضعیت نامناسب آنتن دهی تلفن همراه و سرعت لاک پشتی اینترنت در شهر لیکک از توابع شهرستان بهمئی و روستاهای اطراف آن باعث گلایه اهالی در روزهای سخت کرونایی شده است.




به گزارش راک نیوز؛ ضعف زیرساخت‌ها و به روز نبودن تجهیزات مخابراتی، آنتن دهی شبکه تلفن همراه را با مشکلات متعددی روبرو کرده که این امر باعث شده  آنتن دهی ضعیف و سرعت اینترنت بسیار کند در شهرستان بهمئی و روستاهای آن را شاهد باشیم.





با شیوع ویروس کرونا بسیاری از فعالیت ها دچار مشکل شده و همه از ترس به خطر افتادن سلامت خود و خانواده مجبور به وضع محدودیت‌ها در زندگی روزمره شدند.






یکی از بسترهای لازم در وضعیت شیوع ویروس کرونا برای اعمال محدودیت های ضروری وجود بستر اینترنت مناسب و مطمئن است، شهرستان بهمئی نه‌ تنها اینترنت خوبی ندارد بلکه از ابتدایی ترین موضوع یعنی آنتن‌دهی خوبی بهره نمی برد.





برخورداری از بستر اینترنت مناسب در شرایط کرونایی، با توجه به غالب بودن جمعیت روستایی و وضعیت پراکندگی روستاهای شهرستان از ضروریات به شمار می رود.





اما آنچه در این شرایط هم از مناطق شهری و روستایی شاهد آن هستیم نه تنها اینترنت ضعیف بلکه آنتن‌دهی بسیار ضعیفی در شهر و به خصوص روستاهای شهرستان شاهد هستیم به طوری که در خود شهرستان و در مرکز شهر نقاط زیادی هستند که برای ارتباط تلفنی معمول با مشکل عدیده مواجه هستند و گاها برای تماس تلفنی معمول باید به خارج از خانه رفته تا بتوان تماس بگیرند.




اما در روستاها هم شرایط بدتر از شهر لیکک است به طوری که علاوه بر نبود آنتن دهی مناسب، با اینترنت بسیار ضعیف مواجه هستند به طوری که در خیلی از مناطق سرعت اینترنت در حد متوسط هم نیست.





این نقد به مسئولان استانی و شهرستانی وارد است که چرا در این عصر ارتباطات که تقریباً کاری نیست که نتوان با دنیای ارتباطات انجام داد وضعیت آنتن دهی و سرعت اینترنت این شهرستان به این حال و روز رها شده باشد.





یکی از شهروندان گفت: در روستای ما سرعت اینترنت و آنتن دهی بسیار ضعیفی وجود دارد و با توجه به اینکه در حال حاضر در ایران در حال نصب اینترنت 5G هستند و با توجه به ضرورت استفاده از اینترنت و بروز بودن گوشی های ما، متاسفانه شاهد حداقل ها در بحث سرعت و آنتن دهی مناسبی در این روستا نیستیم.
 




فرد دیگر در خود شهر لیکک گفت: ما ساکن خیابان دین دانش در مرکز شهر لیکک و از قدیمی ترین خیابانهای شهر لیکک هستیم اما  واقعاً مشکل آنتن‌دهی جدی داریم ، آنتن دهی همراه اول در کل شهر فراگیر نیست به ویژه در خیابان دین و دانش و خیابان های امام خمینی و از آنتن دهی بسیار ضعیفی بهره‌مندیم و مجبوریم  برای تماس و یا استفاده از اینترنت یا در نقطه خاص از اتاق یا خانه قرار بگیریم یا به حیاط خانه برویم از مسئولان درخواست پیگیری و رفع این مشکل در کل شهرستان  را داریم./فارس



تاریخ انتشار : 14 اسفند 1400, 12:11



» اخبار مرتبط:

  • مردم روستای خلیفه ای بخش سوق در عصر ارتباطات از ضعف شدید«آنتن دهی» تلفن همراه رنج می‌برند
  • رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه روستای بردیان شهرستان چرام
  • مردم روستای خلیفه ای شهرستان کهگیلویه چشم اننظار مساعدت استاندار و فرماندار
  • با پیگیری های نماینده کهگیلویه بزرگ صورت گرفت: روستای خیارکاران به اینترنت پرسرعت متصل شد
  • کاهش سرعت اینترنت و باز نشدن برخی از سایت‌ها
  • » اشتراک گزاری خبر

    • سوق

    • 17 اسفند 1400 09:11
    • گروه کاربری: ميهمان
    • آیدی یاهو: {yahoo}
    • تاریخ عضویت: --
    • وضعيت:
    • خبر
    • نظر
    ^
    زیر ساخت مخابرات شهر سوق با فیبرنوری مابین دهدشت سوق هم فرسوده و قدیمیه
    زیر ساخت داخل مخابرات خیلی وقته خرابه کسی اهمیت نمیده به مشکلات زیر ساخت مخابرات شهر سوق
    شهر سوق مظلوم ترین هست
    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟