حمید رضا شرفی، کارگردان این تله فیلم در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ؛ گفت: در این پروژه تلویزیونی سعی کردیم از بازیگران چهره به همراه هنرمندان شیراز بهره ببریم که تاکنون بازیگرانی چون سیروس گرجستانی، مریم امیر جلالی، ساعد هدایتی، بهزاد رحیم خانی هوشنگ حریرچیان و شهربانو موسوی برای ایفای نقش در این پروژه مشخص شدند.
وی با اشاره به این که تصویر برداری این فیلم قرار است به صورت Full HD و با عوامل سینمایی انجام پذیرد، بیان کرد: فیلم نامه این اثر را با موضوع طنز اجتماعی به رشته تحریر در آوردم و این فیلم داستان یک کارمند بازنشسته است که یک ماشین عتیقه قدیمی دارد و با ورود افرادی که نسبت به این ماشین چشم طمع دارند نیز اتفاقاتی برایشان رقم می خورد.
شرفی در خصوص این که در این پروژه لهجه شیرازی استفاده نخواهیم کرد، گفت: در این پروژه تلاش شده فضاهای سنتی و طبیعت شهر شیراز از جمله دروازه قرآن، حافظیه و باغ ارم را در سکانس های فیلم به تصویر بکشیم.
کارگردان تله فیلم " مسافر شهر من "، تصریح کرد: نوع نگاه تازه در دکوپاژ و جلوه های ویژه کامپیوتری از جمله ویژگی ها این فیلم بوده که آن را با سبکی متفاوت و ریتمی تند برای مخاطبان فراهم آوردیم.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر