به مناسبت هفته معلم گلزار مطهر شهدا شهر قلعه رئیسی غبارروبی و عطرافشانی شد.
به گزارش راک نیوز از چاروسا(سید حسن آرمند)، صبح امروز با حضور بخشدار، رئیس آموزش و پرورش چاروسا، مسئولین محلی و معلمان زنگ سپاس در دبیرستان پروین اعتصامی قلعه رئیسی به صدا درآمد.


محمد شکوهی در حاشیه این مراسم اظهار داشت: روز معلم یادآور جایگاه رفیع و مقام بلند استادان و معلمان در فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است جایگاه و مقامی که با خود مسئولیتی بزرگ را به همراه دارد.
رئیس آموزش و پرورش چاروسا بیان کرد: هفته معلم یک نماد و نشانه است، نماد و نشانه ای برای اینکه افکار عمومی برانگیخته شوند تا حرمت مقام استاد ومعلم حفظ شود.
وی با بیان اینکه پیامبر عظیم الشأن اسلام خودش را مأمور آموختن و تعلیم و تهذیب نفس مردم می دانست، افزود: دردین مبین اسلام ،انسان از آموختن آنچه نمی داند به کرامت می رسد و نیز در فرهنگ شیعه هم هرکس به دیگری چیزی بیاموزد او را بنده ی خود کرده که اینها تاییدی بر مقام بالای استاد و معلم است.
شکوهی تصریح کرد: هفته بزرگداشت مقام و منزلت معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته است.
همچنین در ادامه اعضای شورای اداری به همین مناسبت با حضور در گلزار مطهر شهدا شهر قلعه رئیسی گلزار شهدا این شهر را غبارروبی و عطرافشانی کردند.


حیات پرواز در این مراسم با تبریک هفته معلم یادآور شد: شهید مطهری در واقع سمبل آزاد اندیشی، ایمان و دیانت است و این هم می تواند سر لوحه ی عمل بسیاری از معلمین عزیز ما قرار بگیرد و نماد و نشانه ای برای اینکه افکار عمومی برانگیخته شوند تا حرمت مقام استاد ومعلم حفظ شود.
رئیس شورای اداری چاروسا خاطرنشان کرد: شهدای فرهنگی در دوران هشت سال دفاع مقدس کلاس درس خود را به پهنای مرزهای شرف و غیرت در کشور عزیز و همیشه سرافراز ایران وسعت دادند تا به ملت ایران و همه آزادیخواهان جهان درس همت، مردانگی، غیرت، جوانمردی، محبت، شجاعت و ولایتمداری بیاموزندو در دوران هشت سال دفاع مقدس جبههها به مدرسه عشقی تبدیل شده بود که معلم و شاگردانش با هم تدریس و تحصیل میکردند.
وی اضافه کرد: روز معلم یادآور جایگاه رفیع و مقام بلند استادان و معلمان در فرهنگ انقلابی و اسلامی ما است.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر