مشروح اخبار


» گزارش 3 دقيقه اي خبرنگار صداوسيماي كهگيلويه وبويراحمدبرترين كشور شد



  خبرنگار شبکه دنا در در جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها که در اهواز برگزار شد با تولید گزارش خبری دلداده حسین(ع) به عنوان خبرنگار بر‌تر مراکز استان‌های کشور برگزیده شد.

 


به گزارش راك نيوز از ياسوج ؛ خبرنگار شبکه دنا در در جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها که در اهواز برگزار شد با تولید گزارش خبری دلداده حسین(ع) به عنوان خبرنگار بر‌تر مراکز استان‌های کشور برگزیده شد.

این گزارش که به مدت 3 دقیقه تولید شده است در مورد پیرمرد آهنگری لنده‌ای است که سال‌ها است با جمع‌آوری ضایعات آهن، ضمن ساخت لباس تعزیه، این مراسم را راه‌اندازی می‌کند. 

در این گزارش به طور هنرمندانه‌ای سعی شده است در مورد نحوه جمع‌آوری ضایعات آهن، ساخت و برگزاری مراسم تعزیه به تصویر کشیده شود.

گفتنی است نوزدهمین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها با حضور مدیران ارشد سازمان صداوسیما، برنامه سازان، خبرنگاران و هنرمندان سراسر کشور از 30 آذر به مدت 2 روز در اهواز برگزار شد.

 



تاریخ انتشار : 2 دی 1395, 02:13



» اخبار مرتبط:

  • سرزمین چهارفصل به استقبال جشنواره فجرمیرود
  • تغییر تاریخ جشنواره برفی دنا /اواخر بهمن برگزار می‌شود
  • ۴۸اثر ازکهگیلویه وبویراحمد به بخش تجسمی جشنواره تولیدات راه یافت
  • برگزاری جشنواره‌ ورزش‌های بومی محلی در مدارس کهگیلویه
  • نمایشگاه صنایع‌دستی استان‌های سراسر کشور در یاسوج برگزار می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟