مشروح اخبار


» واکنش نماینده مردم هرمزگان به تجمع حمایتی از وی در مقابل استاندار +بیانیه



علی‌ایحال غرض از توضیح این بود که استاندار دولت تدبیر و امید به جای پاسخ صحیح به ابهامات ارائه شده در سایت رسمی استانداری اقدام به توهین و تهمت‌های ناروا نموده که این ضعف مشهود و آشکار استاندار است که تاب و تحمل انتقاد را نداشته و با جوسازی می‌خواهد سرپوشی به اشتباهات خود بگذارد.

به‌همین منظور حمایت مردم علی‌الاصول از


نماینده مردم بندرعباس در مجلس:توهین به نمایندگان نشان از ضعف مشهود و آشکار استاندار است/ هیچ‌گونه تجمع اعتراض‌آمیزی صورت نگیرد .

نماینده مردم بندرعباس، حاجی آباد، قشم، بندرخمیر و ابوموسی در مجلس گفت: توهین به نمایندگان نشان از ضعف مشهود و آشکار استاندار است.

به گزارش راک نیوز  از بندرعباس، احمد مرادی طی سخنانی در مورخه بیست و یکم و بیست و دوم آبان‌ ماه سال جاری در مساجد محله نخل ناخدای بندرعباس و روستای رویدر از توابع شهرستان بندرخمیر که در صفحه استانی خبرگزاری فارس در بندرعباس منتشر شد به اعلام نرخ بیکاری 8 درصدی از سوی استاندار هرمزگان معترض و آن را 30 درصد بیان کرد.

این موضوع در حالی از سوی مرادی مطرح شد که بلافاصله طی روزهای بعد با واکنش تند کارشناس روابط عمومی استانداری هرمزگان در وب سایت این نهاد مواجه شد که نماینده مردم بندرعباس را احساساتی و عصبی‌مزاج خواند و به تهدید علیه وی در صورت ادامه اعتراضش نسبت به این موضوع، مطالبی را عنوان کرد.

مطالب تند وب سایت استانداری هرمزگان، مرادی را نیز به ارائه نطقی خطاب حسن روحانی رئیس دولت یازدهم نسبت به عملکرد ضعیف استاندار هرمزگان در صحن علنی مجلس واداشت و سه نماینده دیگر استان نیز با ارسال نامه‌ای به رحمانی فضلی وزیر کشور اعتراض خود را نسبت به اهانت و تهدید سایت استانداری هرمزگان به نماینده مردم بندرعباس در مجلس اعلام نمودند که نشان از همراهی آنان با احمد مرادی بود.

در همین خصوص برخی از مردم حوزه نمایندگی مرادی به نشانه حمایت از وی از طریق اطلاع‌رسانی در فضای مجازی به‌دنبال تجمعی اعتراض‌آمیز در روز پنج‌شنبه مورخه چهارم آبان‌ ماه جاری در مسجد قدس بندرعباس بودند که با مخالفت این نماینده مواجه شد و طی ارسال پیامی به خبرگزاری فارس، خواستار جلوگیری از این تجمع شده است.

در پیام ارسالی احمد مرادی نماینده مردم حوزه مرکزی هرمزگان در مجلس خطاب به مردم آمده است:

مردم شریف و حق‌جوی استان هرمزگان اخبار و موضع‌گیری‌های اینجانب علیه استاندار به‌واسطه آمار غلطی که در خصوص نرخ بیکاری استان هرمزگان ارائه داده بود و همچنین ایراد بنده به وی که طی سه سال قدم اساسی برای پیشرفت استان هرمزگان برنداشته است را به خوبی رصد کرده‌اید، این نشان از بیداری شما مردم سرافراز و برخورداری از دانش مطالبه‌گری است.

تأکید بنده به‌عنوان نماینده مردم به جناب آقای جادری چه در جلسات فردی و چه اجتماعی این بوده که عملکرد استاندار در زمینه بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، مسکن مهر، ورزش و جوانان، توجه به روستاها، اشتغال جوانان، مخابرات، راه‌های استان، کشاورزی، صیادی و توجه به مرزنشینان طی این سه سال چه بوده است؟

همواره پاسخی که دریافت کرده‌ام این بوده که نرخ بیکاری در استان پایین است (نرخ بیکاری 8%)، استان در زمینه عمرانی جزء استان‌های برتر کشور است و در اقتصاد مقاومتی رتبه اول کشوری داریم.

مردم ما به‌خوبی قضاوت می‌کنند که حداقل به ازای هر خانوار یک نفر بیکار داریم و این یک بررسی اثبات شده است، پس نرخ بیکاری بالغ بر 30% است نه 8%، ثانیا مردم در موضوع عملکرد عمرانی استانداری هم به‌خوبی می‌توانند تشخیص دهند که ما نه‌تنها جزء استان‌های برتر نبوده بلکه جزء استان‌هایی هستیم که نتوانستیم به جایگاه واقعی خود برسیم.

دلایل مقتضی اینجانب در این باب این است که اگر گذری به استان‌های همجوار داشته باشیم متوجه این اختلاف فاحش خواهیم بود و از طرفی استانی که طی سه سال معاون عمرانی ثابت نداشته چگونه باور کنیم که در زمینه عمرانی پیشرفت کرده‌ایم، مگر اینکه باور کنیم بود و نبود استانداری به حال مردم استان هیچ فرقی نمی‌کند. اخیرا هم استاندار اعلام کرده در اقتصاد مقاومتی رتبه اول کشوری داریم، قضاوت این هم به مردم واگذار می‌شود.

اقتصاد مقاوتی با اشتغال رابطه نزدیک دارد. یکی از مصادیق اقتصاد مقاومتی کاهش بیکاری است و از سوی دیگر وزن گردش مالی این استان با وجود پروژه‌های ملی همچون فولاد، آلومینیوم، بنادر، پالایشگاه‌ها و سایر صنایع بایستی بالاتر از استان‌های دیگر باشد. وانگهی زمانی می‌توانیم این اقتصاد را مقاوم بدانیم که ذره‌ای از این اقتصاد در سفره مردم دیده شود.

علی‌ایحال غرض از توضیح این بود که استاندار دولت تدبیر و امید به جای پاسخ صحیح به ابهامات ارائه شده در سایت رسمی استانداری اقدام به توهین و تهمت‌های ناروا نموده که این ضعف مشهود و آشکار استاندار است که تاب و تحمل انتقاد را نداشته و با جوسازی می‌خواهد سرپوشی به اشتباهات خود بگذارد.

به‌همین منظور حمایت مردم علی‌الاصول از گفتمان حق‌طلبی، مطالبه‌گری و رعایت اخلاق و ادب در گفتار و نوشتار بوده و اینجانب به وکالت خود از چنین مردمی وفادار افتخار نموده و اعلام می‌نمایم که تا پای آبرو که هیچ، تا پای جان برای احقاق حقوق آنان ایستاده‌ام، لذا این حقیر از ابراز محبت و احساسات مردم نجیب از سراسر استان تشکر و قدردانی نموده و اکنون که در فضای مجازی مطلع گردیدم که مقرر است در حمایت از گفتمان مطالبه‌گری و حق‌گویی در روز پنجشنبه مورخ 95/9/4 در محل مسجد قدس تجمعی برگزار گردد خواهشمند است که بنا به مصلحت استان و شرایطی که در کشور حاکم است از برگزاری این تجمع صرف‌ نظر گردد و بنده این اطمینان را به مردم خواهم داد که در جهت منافع آنان در هرمزگان بیدار ذره‌ای کوتاه نخواهم آمد.



تاریخ انتشار : 3 آذر 1395, 08:28



» اخبار مرتبط:

  • تغییر در استانداری هرمزگان/ نام جادری گزینه مطرح در هیات دولت
  • دومین فرماندار دولت تدبیر و امید در هرمزگان منصوب شد
  • فرودگاه بندرعباس تا ظهر جمعه تعطیل شد/ مسافران بلیتهای خود را باطل کنند
  • شوخی یک روزنامه با نمایندگان مجلس: کاش استاند‌ار ما عوض شد‌ه بود‌
  • تجمع کارکنان منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس مقابل استانداری هرمزگان+عکس
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟