مشروح اخبار


» بیانیه شورای هماهنگی اصلاح طلبان بختیاری کهگیلویه و بویر احمد :افراطیون به مجسمه سردار اسعد بختیاری هم رحم نکردند!+متن بیانیه



محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تماس تلفنی با علی شمخانی دبیر شورای امنیت ملی، از او خواست که با قید فوریت موضوع هجمه به نمادهای قومی و تاریخی بررسی و پیگیری شود.


محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در تماس تلفنی با علی شمخانی دبیر شورای امنیت ملی، از او خواست که با قید فوریت موضوع هجمه به نمادهای قومی و تاریخی بررسی و پیگیری شود.

محسن رضایی در این تماس گفت: اهانت به مقدسات و یا هجمه به افتخارات اقوام ایرانی، تهدیدی برای به هم زدن وحدت کشور است. مردم و مسئولان مراقبت کنند تا خدای ناخواسته کسانی به هر نحو به دنبال خدشه بر وحدت ملی نباشند تا با بررسی‌های کارشناسی و امنیتی موضوع بررسی شود.

به گزارش راک نیوز ، در همین حال، شورای هماهنگی اصلاح طلبان بختیاری، استان‌های چهارمحال و بختیاری، خوزستان، اصفهان، لرستان و کهگیلویه و بویر احمد در پی هجوم افراطیون به محل خانه مشروطیت واقع در شهر جونقان استان چهارمحال بختیاری، و تخریب تندیس سردار اسعد بختیاری بیانیه اعتراضی صادر کردند که در پی می‌آید:

بسم الله الرحمن الرحیم
متاسفانه باخبر شدیم بار دیگر دست افراط گرایی از آستین ارتجاعیون آزادی ستیز و ایران سوز، بیرون آمد و در اقدامی شنیع مبادرت به تعرض و شکستن مجسمه ی مرحوم سردار اسعد بختیاری، از رهبران نهضت مشروطه ی ایران، یار و پیرو مراجع حامی مشروطیت علمای اعلام حضرات آیات محمد کاظم خراسانی، عبدالله مازندرانی و نجل میرزا خلیل، در شهر جونقان شد.
بی شک این اقدام نابخردانه، نامسئولانه و ضد وحدت ملی کسانی که امنیت اجتماعی، روانی و ملی را در تقابل با منویات باندی خود می بینند، هر از گاهی احساسات پاک مردم شریف ایران عزیز را خدشه دار می کند. بی احترامی به شخصیت والای سردار اسعد از سوی کسانی صورت می گیرد که آزادی، حاکمیت قانون، مجلس برآمده از رای ملت و در یک کلام اعتلای ایران عزیز را بر نمی تابند. متاسفانه جریان مخالف حاکمیت ملت بر سرنوشت خود، با مصونیت آهنینی که در ان قرار دارد، در مسیر شرارت، نفرت افکنی، امنیت سوزی و بحران زایی برای میهن عزیزمان گام بر می دارد. پیکان این نوع اقدامات قبل از هر چیز متوجه امنیت و وحدت ملی ما خواهد بود. شورای هماهنگی اصلاح طلبان بختیاری ضمن محکومیت شدید این اقدام ناصحیح، از مقامات ذیصلاح می خواهد در شناسایی و محکومیت آمران و عاملان این اعمال نادرست، پیشقدم شوند و به طور شفاف اين افراد نظر را كه هويت و خواستگاه آنان بر همگان اشکار است، را به مردم معرفي نموده و به سزاي اعمال ضد ملی شان برسانند.

همچنین از همتباران بختیاری، مخصوصا ساکنان سرزمین آزادی خواه چهارمحال و بختیاری، آزادمردان شهر جونقان که انصافا در پاسداشت میراث فرهنگی به جای مانده از مجاهدان مشروطه خواه بختیاری رسالت ملی خود را در دوران پس از مشروطیت به منصه ی ظهور رسانیدند، می خواهیم، با رعایت قانون و خویشتنداری مراتب اعتراض خود را از مجاری قانونی تا افراشته شدن دوباره ی تندیس نماد آزادی خواهی و قانون طلبی ایران، ملی اندیش روشنفکر و مبارز مشروطه خواه مسلمان، مرحوم حاج علی قلی خان سردار اسعد بختیاری اعلام دارند.  از مراجع ذیصلاح مصرانه خواستار انواع مساعدت ها و پیگیری ها برای ترمیم احساسات جریحه دار مردمان سرزمین بختیاری، به عنوان مرزبانان و مدافعان ارزش های ملی و مذهبی، منادیان آزادی خواهی، حاکمیت قانون و حافظان تمامیت ارضی ایران اسلامی می باشیم.



تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1395, 00:53



» اخبار مرتبط:

  • مجسمه سردار اسعدبختیاری را تخریب کردند
  • 6کشته و زخمی در سانحه رانندگي محور اردل ـ کيهگيلويه و بوير احمد
  • امید محسن رضایی به خوزستان و لرهاست
  • "بی‌بی مریم "شیر زنی که لقب «سردار» گرفت+ عکس
  • رئیس نبیاد موقوفات استان های کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری منصوب شد.
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟