مشروح اخبار


» ديوار مطالعه در دهدشت راه اندازي مي شود



رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي كهگيلويه گفت: در راستاي ترويج فرهنگ مطالعه ديوار مطالعه همچون ديوار مهرباني در دهدشت مركز اين شهرستان راه اندازي خواهد شد.


به گزارش خبرنگار راک نیوز، سيد ايرج كاظمي جو روز دوشنبه در نشست انجمن كتابخانه هاي عمومي با اشاره به نقش مهم فرهنگ كتابخواني در توسعه هر جامعه افزود: ديوار مطالعه با همكاري نهاد كتابخانه هاي عمومي و در راستاي ارتقا سطح مطالعه شهروندان برپا مي شود.

وي سطح فرهنگ مطالعه در استان و به تبع آن در كهگيلويه را پايين دانست و اظهار كرد: كتابهاي موجود در كتابخانه هاي شهرستان به روز نيستند.
كاظمي جو تصريح كرد: بايد براي ترويج فرهنگ كتابخواني كتابخانه هاي شهرستان از كتب تازه تاليف شده در سطح كشور استفاه كنند.
رئيس كتابخانه هاي عمومي كهگيلويه نيز در اين نشست با اشاره به وجود 10 كتابخانه شهري و روستايي در اين شهرستان گفت: راه اندازي ديوار مطالعه نقش مهمي در ترويج فرهنگ مطالعه در جامعه خواهد داشت.
محمد طلا سياهي تعداد اعضاي كتابخانه هاي عمومي را سه هزارو 933 نفر اعلام كرد.
وي بيان كرد: 108 هزارو 889 جلد كتاب در كتابخانه هاي شهرستان موجود و 53 هزار198 جلد كتب امانتي نيز در دست مردم است.
شهرستان كهگيلويه با چهار بخش، چهار شهر و 10 دهستان بيش از 132 هزار نفر جمعيت دارد.



تاریخ انتشار : 14 اردیبهشت 1395, 23:16



» اخبار مرتبط:

  • تقدیر از سيدجوادهاشمي فرماندار ممسنی بعنوان فرماندار برتر استان فارس
  • نمايشگاه بزرگ كتاب توسط شركت بهره برداري نفت و گاز گچساران برگزار مي شود+عکس
  • آزمون استخدامي در کتابخانه های بوشهر
  • كهگيلويه و بويراحمد رتبه پنجم كشور در فوت ناشي از غرق شدگي را دارد
  • فرماندار ممسني : فرهنگ هرجامعه نشان دهنده شخصيت ،هويت ورفتار آن جامعه است
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟