مشروح اخبار


» رئیس بیمارستان امام سجادیاسوج:متوسط بیماری سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد 400 نفر است /نبودامکانات ومهاجرت اجباری بیماران سرطانی دراستان



رئیس بیمارستان امام سجاد در ارتباط با وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد به نسبت میانگین کشوری مطلوب تر است و دلیل آن هم این است که جمعیت جوان استان ما بیشر است.

زهرا رضایی بیان داشت:


رئیس بیمارستان امام سجاد در ارتباط با وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: وضعیت سرطان در استان کهگیلویه و بویراحمد به نسبت میانگین کشوری مطلوب تر است و دلیل آن هم این است که جمعیت جوان استان ما بیشر است.

زهرا رضایی بیان داشت: از افزایشی که در شیوع جامعه دخالت دارد هم افزایش سن جامعه است و هم اینکه در یک محلی که بیکاری های عفونی کمتر باشد و عوامل محیطی خطرناک تر باشد ما افزایش سرطان را شاهد خواهیم بود.

به گزارش راک نیوز از گچساران،رضایی متوسط بیماری سرطان در استان را 400 مورد ذکر کرد و تاکید کرد : سالیانه حدود 400 مورد سرطان در استان را شاهد هستیم که تا امروز بیشتر این افراد مجبور می شدند به شهرهای بزرگ استان های همجوار مراجعه کنند ،اما در صورت بهره برداری از مرکز هسته ای پزشکی بیشتر کارهای مردم در همین مرکز ،به لحاظ تشخیص و درمان صورت خواهد پذیرفت.

رئیس بیمارستان شهید رجایی یاسوج متوسط بیماری سرطان در کشور را 90 هزار مورد عنوان کرد و تشریح کرد: میانگین کشوری بیماری سرطان در کشور سالیانه 90 هزار مورد می باشد که در طول سال متوسط 40 هزار نفر فوت می کنند که این آمار رو به افزایش است و پیش بینی می شود آمار فوت شده گان سرطان در سال 2020 به 63 هزار نفر برسد و قطعا در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل افزایش سن ،آمار فوت شده گان سرطانی بالا خواهد رفت.

وی گفت : هر چقدر تشخیص ها و غربال گری ها مطلوب تر باشد همانند کشورهای پیشرفته در مرحله غربال گری بیشتر هزینه کنیم می توانیم هزینه های درمان و کیفیت زندگی بیماران سرطانی را بهبود ببخشیم.



تاریخ انتشار : 22 فروردین 1395, 12:13



» اخبار مرتبط:

  • متخصصان سرطان شناسی با یافته های تازه درمورد سرطان روده بزرگ در شیراز آشنا شدند
  • سرطان معده سومین عامل مرگ و میر در کهگیلویه و بویراحمد
  • خرناس کشیدن موجب سرطان می‌شود
  • عوامل خطر در سرطان سینه را بشناسید
  • رییس بیمارستان سرطان شناسی امیر شیراز:احتمال شیوع سرطان و ربط آن به سد تنگ سرخ
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟