دربخشی از این بیانیه آمده است :حضور مهندس کشت زر درعرصه انتخابات بر اساس استقلال رای و اندیشه یا به عبارتی مستقل بودن ایشان نسبت به کلیه جریان های سیاسی حاضر می باشد و طبیعتا عزیزانی از جناح های سیاسی مختلف ممکن است تمایل به انتخاب و حمایت از ایشان داشته باشند
ستاد انتخاباتی مهندس کشت زر در خصوص شایعاتی که علیه وی در فضای مجازی منتشر شده است ، واکنش نشان داد.
به نام خداوند اندیشه و خرد
بدینوسیله درخصوص شایعات بی اساس و مغرضانه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر همسویی مهندس کشت زر با جریان یا جریانهایی خاص اعلام می دارد:
نظر و انتخاب مردم شریف و فرهیخته برای ما ارزشمند و قابل احترام است.
حضور مهندس کشت زر درعرصه انتخابات بر اساس استقلال رای و اندیشه یا به عبارتی مستقل بودن ایشان نسبت به کلیه جریان های سیاسی حاضر می باشد و طبیعتا عزیزانی از جناح های سیاسی مختلف ممکن است تمایل به انتخاب و حمایت از ایشان داشته باشند و این به معنای وابستگی مهندس کشت زر به جریان یا جناح خاصی نمی باشد و لیکن دست تمامی کسانی را که از هر طیف و جناح برای پیشرفت و آبادانی و توسعه جای جای حوزه انتخابیه به کمک ایشان بیاید به گرمی و دیده منت می فشارند.
ومن الله توفیق
کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس حوزه بهبهان از حبیب الله کشت زر حمایت کرد.
به گزارش راک نیوز ازبهبهان،کانال رسمی تلگرام حامیان کشت زر با انتشار عکس زیر مدعی شد، غلامی پور از وی اعلام حمایت کرده است.
غلامی پور کاندیدای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اسفند ماه گذشته با کسب ۱۱۰۹ رای در رده چهاردهم قرار گرفت.
پیشتر نیز همین کانال تلگرامی از حمایت حجت الاسلام سیدی دیگر کاندیدای انتخابات مجلس از کشت زر خبر داده بود.
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر