از دوران پادشاهی ساسانی یادگاری کم نظیر بر رودخانه ای باقی مانده که پلی است به نام بریم یا پرین.
این مکان دیدنی حدود ۸ کیلومتری در قسمت شرق شهرستان باشت، جنب روستای چم بلبل و حدود ۹۰ کیلومتر با مرکز استان فاصله دارد.
پل بریم باشت باقیمانده ای از دوره ی ساسانی+تصاویر
از دوران پادشاهی ساسانی یادگاری کم نظیر بر رودخانه ای باقی مانده که پلی است به نام بریم یا پرین.
این مکان دیدنی حدود ۸ کیلومتری در قسمت شرق شهرستان باشت، جنب روستای چم بلبل و حدود ۹۰ کیلومتر با مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد فاصله دارد.
پل بریم که به صورت طاق های کمانی به هم پیوسته شکل گرفته است محل عبور تجارت و مبادله فرهنگ مردمان دور و نزدیک منطقه بوده است.
باقیمانده های پل از دوره ساسانی بر روی رودخانه همیشه جاری بریم قرا دارد و هم اکنون به عنوان اثری دیدنی برای توریست ها و گردشگران داخلی و خارجی است.
این پل با عظمت با شماره 4400 در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و در مسیر ارتباطی خوزستان به فارس بر روی رودخانه شیو احداث شده و تا دوره اسلامی از آن استفاده می شده و هم اکنون مقداری از آن مرمت و بازسازی شده است.
پتانسیل های گردشگری این منطقه به دلیل تفرجگاه های دل انگیز و چشمه ی زیبای انجیری در کناره ی این پل و ماهیگیری صیادان منطقه بر رونق آن افزوده و مورد توجه می باشد، به طوری که مسافران جاده ترانزیتی فارس به خوزستان بلافاصله پس از تماشای این منظره بکر و تاریخی و زیبایی های طبیعت دل انگیز آن در این محل مدتی را به فراغت می پردازند.![]()
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر