حالا دقایقی پیش روح پدر پس از سه سال دوری ازفرزندشهیدش ازاین سرای خاکی رخت بربست و در آستانه محرم به دیدار فرزندی از مکتب حسین (ع) میرود.
پدر شهید آرامزاده سال گذشته در شیراز تحت عمل جراحی قرار گرفت و بعد از طی مراحل شیمیدرمانی و پرتودرمانی حدود یک سال است که بیماری وی شدت گرفته بود.
سیدخدامراد آرام زاده (محقق)دو سالی است در بستر بیماری افتاده و روزگارش بر تخت بیمارستانهای شیراز و دهدشت سپری میشد.
![]()
حالا دقایقی پیش روح پدر پس از سه سال دوری ازفرزندشهیدش ازاین سرای خاکی رخت بربست و در آستانه محرم به دیدار فرزندی از مکتب حسین (ع) میرود.
به گزارش( محسن تباری )خبرنگار راک نیوز از دهدشت ؛ مراسم تشیع این مرحوم فردا ودرشهردهدشت و مراسم ختم در مسجد سیدالشهداء این شهردر محله گلزار شهداء برگزار میگردد.
شهید سیدحبیب آرامزاده از پاسداران تیپ 48 فتح کهگیلویه و بویراحمد تیر سال 90 در مقابله با گروهک تروریستی پژاک در منطقه عملیاتی غرب کشور به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
![]()
از همان سال بود که جسم پدر از دوری فرزند رشیدش روز به روز نحیفتر شد و بیماری ریه نفسش را گرفت
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر