مشروح اخبار


» از"چادرنپوشیدن ستایش(نرگس محمدی)تا زد و خورد و آسیب رساندن به وسایل سالن



در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود ، نوشته شده بود که برنامه با حضور نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که با وجود حضور این بازیگر در سالن ، وی به روی سن نرفت.


برنامه هنری که قرار بود به مناسبت عید غدیر خم در حاجی آباد (مرکز زرین دشت فارس) اجرا شود به هم خورد اما دو روایت در مورد اجرا نشدن این برنامه با حضور نرگس محمدی بازیگر سینما و تلویزیون بیان شده است.

به گزارش راک نیوز ؛ در حالی که برخی منابع از بر هم ریختن مراسم جشن عید غدیر در شهر حاجی‌آباد به دلیل قهر نرگس محمدی نسبت خبر دادند، او می‌گوید: قبل از برنامه، امام جمعه زرین‌دشت و فرماندار بر سر مسائل دیگر مشکل داشتند و برنامه به خاطر این مساله لغو شد.

براساس این گزارش چندین روایت متفاوت از علت بروز چنین اتفاقی تا کنون مطرح شده است.

روایتی از اجرا نشدن این برنامه از زبان حجت الاسلام رضا بازیار امام جمعه شهر حاجی آباد زرین دشت مبنی بر این است که:از یک هفته قبل از اجرای این برنامه هنری که قرار بود 22 مهر جاری در شهرستان زرین دشت برگزار شود، مسوولان برپا کننده این برنامه با بازیگر یاد شده رایزنی کرده و حضور نرگس محمدی را مشروط به استفاده از حجاب برتر دانستند.

امام جمعه حاجی آباد، روز شنبه درگفت و گو با ایرنا، تاکید بر موضوع استفاده از چادر را این گونه بیان کرد:از دیرباز پوشش همه بانوان شهرستان زرین دشت چادر است و با توجه به این امر به نرگس محمدی حساسیت این موضوع از سوی فرماندار این شهرستان بیان شده بود.

بازیار گفت:ساعاتی قبل از اجرای برنامه (19 عصر) نرگس محمدی بیان کرده بود که حاضر نیست چادر سرکند و فرماندار زرین دشت هم با توجه به این موضوع اعلام کرد ما مطلعیم که تعدادی از خواهران مخالف حضور بدون پوشش چادر این بازیگر در برنامه هستند و به همین سبب با نظر مسوول اجرای این برنامه هنری قرار شد این بازیگر که روز 21 مهر در شهرستان داراب برنامه اجرا کرده بود به این شهرستان سفر نکند.

امام جمعه حاجی آباد بیان کرد:قرار بود در صورتی که این بازیگر در این برنامه هنری با پوشش چادر شرکت کند با تکریم و استقبال جمعی از بانوان این شهرستان مواجه شود و متنی که در مورد امر به معروف و نهی از منکر تهیه شده را قرائت کند و همچنین در آیین تقدیر از بانوان زرین دشت که از حجاب برتر استفاده می کنند نیز حضور داشته باشد.

امام جمعه حاجی آباد گفت:به نظر می رسد کسی در مورد پوشش چادر با نرگس محمدی صحبت نکرده باشد و ممکن است در این مورد برخی از افراد شیطنت کرده باشند.

بازیار ادامه داد:برخی از مردم زرین دشت که برای دیدن این برنامه هنری بلیت تهیه کرده بودند به دلیل اجرا نشدن آن واکنش هایی از خود نشان دادند و خواستار بازگرداندن بهای بلیت خود شدند که این کار صورت گرفت و تا کنون بهای بلیت بسیاری از آنان پرداخت شده است.

اما نرگس محمدی که با ایفای نقش «ستایش» در تلویزیون شناخته می‌شود، با اعلام اینکه کنسل شدن مراسم جشن عید غدیردر شهرستان زرین دشت استان فارس به او مربوط نمی‌شود، گفت: مسئولان وظیفه‌شان است که به مردمشان احترام بگذارند؛ آنها ضمن اینکه به همه ما بی‌احترامی کردند، به مردم شهرشان هم بی‌احترامی کردند.

او با اشاره به گفته‌های امام جمعه زرین‌دشت که مطرح کرده بود، در پایان برنامه نرگس محمدی با چادر و حجاب برتر به روی صحنه خواهد آمد، گفت: دقیقا همین طور بود؛ امام جمعه زرین‌دشت از من خواست تا با چادر به روی صحنه بروم، در حالی که من چادری نبودم اما حجاب مناسب خود را داشتم.

محمدی اظهار کرد: قرار نیست هر کسی که نقش یک زن چادری را ایفا می‌کند، خودش نیز چادری باشد. اگر این‌گونه باشد از این به بعد اگر نقش قاتلی را بازی کنم، پس باید قاتل باشم.

وی درباره اعتراض‌های مردم در این مراسم و رفتارهای فیزیکی که در آن جا به بر هم خوردن مراسم منتهی شده بود، مطرح کرد: من در آنجا بودم؛ مردم به خاطر این اتفاقات کاملا حق داشتند، به خاطر اینکه هزینه کرده‌ بودند.



تاریخ انتشار : 26 مهر 1393, 23:22



» اخبار مرتبط:

  • ازدواج سام درخشانی و نرگس محمدی!+عکس
  • آخرین خبر از ممنوع التصویری "ستایش"+عکس
  • نرگس محمدی از زندان آزاد شد
  • استقبال از خادمان امام رضا (ع) در بقعه امامزاده جعفر (ع) گچساران
  • زور خرما به گل نرگس چربید/جشنواره گل نرگس کازرون بازهم برگزار نشد
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟