مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۵۶۱ حلقه چاه غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: فرسودگی شبکههای آبرسانی برایمان چالش شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۵۶۱ حلقه چاه غیر مجاز در استان خبر داد و گفت: فرسودگی شبکههای آبرسانی برایمان چالش شده است.
به گزارش راک نیوز،آرش مصلح در گفتوگو با خبرنگاران ، اظهار داشت: هم اکنون دو هزار و 100 حلقه چاه کشاورزی با مجوز و 561 حلقه چاه بدون مجوز و همچنین 57 حلقه چاه با عمق بیش از 200 متر با کارکرد تأمین آب شرب در استان وجود دارد که در حال بهرهبرداری هستند.
وی مدیریت منابع آبی استان با توجه به کاهش شدید بارندگیها را ضروری دانست و افزود: برنامههای را در راستای کاهش کسری مخازن آب از جمله اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی، نصب کنتورهای هوشمند برای کنترل و مدیریت مصرف چاهها و جایگزینی چمن مصنوعی بهجای چمن طبیعی در فضای سبز در دستور کار داریم.
مصلح همچنین بر اهمیت بازچرخانی آب در صنایع تأکید کرد و گفت: این مهم گامی اساسی در مدیریت بهینه منابع آب صنعتی بوده که این اقدامات، همراه با کنترل برداشت از منابع آب زیرزمینی، اجرای سیستمهای نوین آبیاری و توسعه صنایع کمآببر، بخشی از برنامه جامع استان برای کاهش بحران کمآبی و تأمین پایدار آب مورد نیاز بخشهای مختلف است..
وی از تدوین یک برنامه مدون برای سازگاری با شرایط کمآبی خبر داد و بیان کرد: این برنامه شامل راهکارهایی نظیر اصلاح الگوی کشت، نصب کنتورهای هوشمند، بازچرخانی آب در صنایع، و توسعه سیستمهای نوین آبیاری است که امیدوارم منتج به نتیجه دلخواه و پیش بینی شده شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد فرسودگی شبکههای آبرسانی را یکی از چالشهای مهم در مدیریت منابع آب دانست و خاطرنشان کرد:رفع این مشکلات نیازمند برنامهریزی دقیق و تخصیص اعتبارات مناسب است که امیدوارم متولیان امر از جمله سازمان مدیریت و برنامه ریزی به کمک ما بیاید.
مصلح تاکید کرد: مدیریت بحران کمآبی نیازمند همکاری همهجانبه دستگاههای اجرایی، بهرهگیری از فناوریهای نوین و مشارکت مردم در صرفهجویی مصرف آب است و بدون شک اجرای طرحهای سازگاری با کمآبی و استفاده از ظرفیتهای موجود در استان، گامی مهم در تحقق اهداف توسعه پایدار خواهد بود.
انتهای پیام/
» اخبار مرتبط:
» اشتراک گزاری خبر