مشروح اخبار


» راهکارهای جدید برای مدیریت منابع آبی و مقابله با تنش آبی در ۴۰۴



استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بکارگیری رهکارهای نو و جدی برای پیشگیری و کاهش خطرپذیری تنش آبی و مدیریت مصرف منابع آبی استان خبر داد.


استاندار کهگیلویه و بویراحمد از بکارگیری رهکارهای نو و جدی برای پیشگیری و کاهش خطرپذیری تنش آبی و مدیریت مصرف منابع آبی استان خبر داد.


به گزارش راک نیوز به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری کهگیلویه و بویراحمد، یداله رحمانی در نشست شورای سازگاری با کم آبی استان، اظهار داشت: راهکارهای هوشمندانه و پیشگیرانه برای مواجهه با تنش آبی و مدیریت منابع آبی در ۴۰۴ با جدیت بررسی، اولویت بندی و پیگیری می شود.

رحمانی تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی به خصوص حوزه‌های مربوطه با ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات، برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان مدت و بلندمدتی برای مدیریت تنش آبی ارائه کنند.

استاندار با تبریک سال ۱۴۰۴ و سالی که مقام معظم رهبری سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» نامگذاری کردند گفت این نامگذاری مسئولیت همه ما را در موضوع سرمایه‌گذاری و تولید دوچندان می‌کند.

رحمانی با تاکید بر اینکه، اصلی‌ترین وظیفه ما حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری است تصریح کرد: تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی موضوع سرمایه‌گذاری و تولید است و باید به جد به عنوان اولویت مهم و اساسی به آن توجه کنیم.

استاندار ابراز داشت در سال قبل عملکرد اعتبارات در حوزه آب منطقه‌ای بالغ بر یکهزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بود که در مقایسه با سال‌های اخیر شرایط خوبی داشت و امسال هم به ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسید.

به گفته رحمانی این مبلغ از مجموع ۶۰ هزار میلیارد تومانی است که در کشور برای این موضوع پیش‌بینی شد و۴ درصد آن سهم استان بوده که نسبت به جمعیت یک درصدی عدد خوبی است.

استاندار تصریح کرد: کاهش بی‌سابقه بارندگی‌ها و تنش آبی بر لزوم توجه به الگوهای مناسب مدیریت و مصرف آب را بیش از پیش دوچندان کرده است.

رحمانی تاکید کرد: برای پیشگیری از خشکسالی باید به سمت اصلاح الگوی کشت، ممنوعیت کشت گیاهان پر آب‌بر مثل برنج، جلوگیری از هدر روی آب، انشعاب‌های غیرمجاز، پلمپ چاه‌های غیرمجاز و حرکت به سمت آبیاری نوین و کشاورزی رفت.

وی تاکید کرد: برای مبلغ ۶۸۶ میلیارد تومان اعتبارات باقیمانده حوزه آب، اولویت بندی و برنامه‌ریزی‌ها به خوبی انجام شود.

 استاندار خاطرنشان کرد: جاهایی که هدر روی آب و شکستگی لوله‌ها را در بخش آب شرب، صنایع کشاورزی و شبکه‌های آبیاری داریم حتماً به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که پرت آب تا پایان سال به صفر نزدیک شود.

رحمانی اظهار داشت: جلسات شورای حفاظت منابع آب در شهرستان‌ها به ریاست فرمانداران با حضور آب منطقه‌ای و اداره کشاورزی تشکیل شود و باید بر مسائل آبی استان تاکید کرد.

استاندار خاطرنشان کرد: الگوی کشت بر اساس برنامه پیشنهادی در سطح استان و شهرستان‌ها انجام شود.

وی گفت: آب شرب مخزن ۲۴ هزار مترمکعبی دهدشت در مدار بهربرداری قرار گیرد و اتصال شبکه آب به مخزن انجام شود.

استاندار تاکد کرد: مخزن ۱۵ هزار متر مکعبی آب آشامیدنی لیکک هم آبگیری شود.

رحمانی ابراز داشت: کلیه دستگاه‌های اجرایی برای شرایط اضطراری آب شرب مانند حفاری چاه که به تشخیص آب منطقه‌ای و به درخواست آب فاضلاب در اراضی ملی بوده همکاری کنند تا به سازگاری با کم آبی کمک شود.

استاندار گفت: استفاده از کنتور هوشمند برای سازمان‌ها و دستگاه‌های اداری و دولتی که دارای پروانه هستند تاکید می شود.



تاریخ انتشار : دیروز, 13:19



» اخبار مرتبط:

  • استاندار کهگیلویه و بویراحمد: راهبرد و ملاک اصلی حوزه اقتصادی شعار سال است
  • ۲ طرح بزرگ سرمایه گذاری در استان اجرا می شود
  • استاندار: تسریع در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد
  • سال حمایت و رونق سرمایه‌گذاری در استان است
  • شهدای گمنام یاسوج؛ میزبان لحظه تحویل سال 1404
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟