مشروح اخبار


» انتقاد به توقیف "نصیر بوشهر"



منتخب اول شورای اسلامی شهر بوشهر با انتقاد از عملکرد اداره کل ارشاد استان و سایر مسئولان مربوطه برای توقیف هفته نامه محلی نصیر بوشهر تصریح کرد: برای توقیف هفته نامه نصیر بوشهر از هم سبقت می گرفتند و به دنبال کسب افتخاری برای خود بودند.

به گزارش عصر ایران،امان اله شجاعی افزود: توقیف و فیلتر کردن نشریات و سایتهای خبری افتخاری ندارد.

وی گفت: اگر دادستان وارد قضیه شده می خواسته جلوی برهم خوردن نظم عمومی را بگیرد، اما جای تعجب دارد که اداره کل ارشاد استان با دستپاچگی وارد عمل شد.

وی با ابراز تأسف از توقیف یکی از باسابقه ترین نشریات بوشهری گفت: جایز نبود در ماه محرم که ماه مردانگی و شجاعت است اینگونه با یک نشریه برخورد می شد.بنده نوع ادبیات آقای سرخوش را اصلاً قبول ندارم، اما همه می دانند که ایشان اصولگراست و مدافع دولتهای نهم و دهم است و آنچه که در آن مقاله در مورد شلمچه نوشته تنها بخشی از ناراحتی هایش از کمبود امکانات در آنجا بود.

عضو شورای شهر بوشهر خاطر نشان کرد: می بایست به جای توقیف نشریه نصیر بوشهر، لاوری و سرخوش را سوار اتومبیلی می کردند و به شلمچه می بردند و پس از دیدن اوضاع آنجا، خواستار توضیحاتشان می شدند و سپس نصیر بوشهر از کسانی که کاروان راهیان نور را سرپرستی می کنند رسماً عذرخواهی نمایند و لاوری و سرخوش خودشان در نشریه شان بنوشتند که مسئولان ما واقعاً نقد پذیرند.

شجاعی در پایان مدیرمسئول هفته نامه محلی نصیر بوشهر را که از جانبازان جنگ تحمیلی است، فرزند اسلام و مدافع همیشگی انقلاب دانست و گفت: از کسانی که پیگیر توقیف شدن این نشریه شدند درخواست می کنم اگر معتقدند که مسلمان هستند در این ماه آزادگی به افکار عمومی لطمه نزنند.
اکبر صابری، مدیر مسئول و سردبیر هفته نامه اتحاد جنوب گفت: به نظر بنده توقیف نشریه نصیر بوشهر برخوردی سختگیرانه است واقعیت این است که کار رسانه ای و مطبوعاتی راه رفتن روی لبه تیغ است؛ و کمترین بی دقتی و سهل انگاری می تواند منجر به توقیف نشریه شود یا حداقل مشکلاتی را برای نویسنده و مدیر نشریه ایجاد نماید.

اکبر صابری، مدیر مسئول و سردبیر هفته نامه اتحاد جنوب گفت: به نظر بنده توقیف نشریه نصیر بوشهر برخوردی سختگیرانه است واقعیت این است که کار رسانه ای و مطبوعاتی راه رفتن روی لبه تیغ است؛ و کمترین بی دقتی و سهل انگاری می تواند منجر به توقیف نشریه شود یا حداقل مشکلاتی را برای نویسنده و مدیر نشریه ایجاد نماید.

وی اظهار داشت : نگارنده هر دو شخصیت متهم در این ماجرا یعنی آقایان لاوری و سرخوش را می شناسم و شهادت می دهم آنها از متدینین و ایثارگران دفاع مقدس بوده اند که همرزمی با شهداء را هنوز افتخار خود می دانند. لذا تصور اینکه درج چنین مطلبی با قصد توهین به شهدای شلمچه صورت گرفته کاملاً مردود می باشد و آن طور که خود گفته اند غرض از تحریر این مطلب انتقاد از وضع موجود یادمان شهداء به منظور رفع اشکالات و ایرادات و تدارک شرایط بهتر برای زایرین آن مکان مقدس بوده است.

وی افزود: من معتقدم موظف کردن نشریه به توضیح لازم برای رفع سوء تفاهم ها و سوء برداشت ها و همچنین درج مطلبی در حفظ حرمت شهدای گرانقدر شلمچه در شماره بعد نصیر بوشهر می توانست به بحث خاتمه دهد؛ ولی باید در نظر گرفت طیف و گروهی به دنبال بهانه برای فشار بر مسئولان ارشاد و دستگاه قضایی برای بستن نشریات منتقد و یا اصلاح طلب هستند؛ که این بهانه با سهل انگاری برخی از دوستان در هفته نامه نصیر بوشهر به آنان داده شد.

مدیر مسئول هفته نامه اتحاد جنوب اضافه کرد: با توجه به این شرایط تحریریه و نویسندگان نشریات و رسانه ها باید با دقت و وسواس مطالب خود را به رشته تحریر درآورده و مدیر نشریه نیز با تیزبینی و درک شرایط و محدودیت ها اجازه چاپ مطالب را صادر نماید.

صابری اظهارداشت: هرچند به نظر بنده توقیف نصیر بوشهر برخوردی سختگیرانه است، ولی نباید از کم توجهی و بی دقتی نویسنده و فردی که در غیاب آقای لاوری (چون شنیدم آقای لاوری در مسافرت بوده و دیگری از همکاران جانشین وی در نشریه بوده است) مجوز چاپ را داده است به سادگی گذشت.البته این برداشت خوش بینانه صرفاً توسط کسانی صورت می گیرد که از سوابق آقایان لاوری و سرخوش اطلاع دارند و از آنجا که می شود از این مطلب برداشت متفاوت و بدبینانه ای نیز کرد، لذا نباید به چاپ آن به این شکل اقدام می شد.

مدیر مسئول هفته نامه خلیج فارس در خصوص توقیف هفته نامه نصیر بوشهر گفت: به نظر می رسد توقیف نصیر بیشتر یک سوتفاهم بود و شاید می شد صبورانه تر با موضوع برخورد کرد.

علی احمدی افزود: اگر چه در نوع نگارش متن می شد بهترعمل کرد و منظور نویسنده به درستی در آن نوشتار بیان نشد، اما یقیناً نویسنده قصد داشت مسئولا ن مربوطه را برای اصلاح برخی کاستی ها که در آن منطقه عملیاتی وجود دارد ترغیب کند و همانگونه که پس از آن نیز در شماره بعدی نصیر بوشهر توضیح داد هدفی غیر از این نداشت. بهر حال اتفاقی که افتاد اتفاق خوبی نبود و بسته شدن یک نشریه  در واقع  بسته شدن یک تریبون مردمی است و  بدون شک مردم متضرر خواهند شد.

مدیر مسئول خلیج فارس اظهار داشت: اما آنچه که توجه مرا در این بین بیشتر جلب کرد هجم بیانیه های صادر شده و درخواستهایی بود که خواستار توقیف نصیربوشهر شدند.

وی تصریح کرد: ای کاش اتفاقی که درباره هفته نامه نصیر رخ داد و باعث شد اینگونه آقایان برآشفته شوند و  بیانیه صادر کنند، در موارد منافع کلان استان نیز رخ می داد و همه مسئولین و نمایندگان محترم استان در مجلس با همین بسیج عمومی و حساسیت، موضوعات مهمی چون احتمال جدایی بخشی از استان بوشهر و الحاق آن به استان فارس، اشتغال جوانان استان در صنایع نفت و گاز، مشکلات متعدد بخش بهداشت و درمان و....که مربوط به منافع کلان مردم استان است را پیگیری می کردند.

علی احمدی اظهار داشت: امیدوارم دستگاه قضایی همانطور که انتظار می رود با برخوردی عادلانه راه را برای ادامه انتشار این نشریه هموار نماید و نصیر بوشهر که یک هفته نامه ریشه دارمردمی و پر مخاطب است دوباره به پیشخوان دکه های مطبوعاتی برگردد.




تاریخ انتشار : 13 آذر 1391, 20:15



» اخبار مرتبط:

  • نشریه «نگین کرمان» توقیف شد
  • علت جمع‌آوري ویژه‌نامه‌ی «پنجره»+عكس
  • رییس دادگستری استان بوشهر: رقم اختلاس گمرك بوشهر بسیار بالاست
  • خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد تجلیل شدند+حاشیه ها وتصاویر
  • من به عنوان مدیر کل از تیتر یک خبرگزاری ،سایت و نشریه می ترسم
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟