مشروح اخبار


» ظلم های متعدد ما به طبیعت درحال نمایان شدن است / حق نداریم از بی آبی و گرما گلایه کنیم



 رئیس اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد در یادداشتی با موضوع گرمای سوزان و کم آبی تابستان آورده است : رفتار ناشایست زیست محیطی ما انسان ها باعث شده طبیعت سخاوتش را از ما بگیرد منطقی است امروز طبیعت به واسطه دست های مخرب پاسخش قهرآمیز باشد .


به گزارش راک نیوز،هادی سینایی رئیس اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد در یادداشتی با موضوع گرمای سوزان و کم آبی تابستان آورده است : رفتار ناشایست زیست محیطی ما انسان ها باعث شده طبیعت سخاوتش را از ما بگیرد منطقی است امروز طبیعت به واسطه دست های مخرب پاسخش قهرآمیز باشد .

نتیجه بدرفتاری ما انسان ها نسبت به طبیعت که از سنوات گذشته شروع شده و اکنون به اوج خود رسیده است ، چند صباحی است آرام آرام در حال رخ نمایان است .


طبیعت در این مدت با زبان بی زبانی هشدار می داد اما گویا ، ما همچنان گوش و چشم بدهکاری نداشتیم ، توجه نمی کردیم ، بی تفاوت بودیم تا اینکه امروز شاهد موجی از هشدارهای کم آبی و گرمای بی سابقه ای از طرف مسئولان در سراسر کشور هستیم .


تغییرات اقلیمی با گرم شدن "زمستان " و " کاهش تدریجی نزولات جوی برف و باران ، بار معنایی بیشتری به خود می گرفت ، هشدار می داد اما ما نادیده می گرفتیم و به راحتی از کنار آن می گذشتیم گویا برای ما " عادی انگاری " شده بود .


همگان شاهدیم در سنوات اخیر زمین و آسمان همچون گذشته سخاوتمند نیست ، انگار که با ما قهر کرده باشد ؟ بارش هایش را در زمستان به حدی کم مرده که دیدن برف برای فرزندان ما به یک آرزو و گاها" به یک روئیا تبدیل شده است و کارمان بجایی رسیده است که باید در دل زمستان "دعای بارن " بخوانیم ، اما نهایتا" زمستان هم تحفه ای برای تقدیم به بهار ندارد.


در گذشته سخاوت آسمان آنقدر زیاد بود كه بخشی از برف ها در بهار آب می شد و گاهی سفیدی آنها تا اواخر تابستان برپیشانی كوه ها خودنمایی می كرد اما امروز طبیعت به واسطه دست های مخرب ، پاسخش قهرآمیز است .


تخریب طبیعت به بهانه های " اقتصادی ، جاده سازی ، تولیدی بدون توجه به برنامه توسعه پایدار و عدم رعایت پیوست های زیست محیطی پروژه ها ، قطع درختان ، ریشه کنی بوته ها و گیاهان ، چرای بیش از حد دام در مراتع ، زیر کشت بردن اراضی شیب دار ، قطع زنجیره حیات وحش با شکار گونه های جانوری نظیر" گراز و سنجاب " که به کشاورز و باغبان طبیعت شهرت دارند ، گردو غبار ، گریبان گیر شدن درختان به بیماری ها ، تجمیع گازهای گلخانه ای تولید شده توسط انسان در جو ، فعالیت های ضد طبیعتی انسانی که تغییرات اقلیمی را در پی خواهند داشت نهایتا" منتج به این شده که تاب و توان طبیعت به پایان رسد ، قهرش بالا بیاد و به نوعی با زبان بی زبانی به ما بفهماند که : " این جهان کوه است و فعل ما ندا " منطقی و عین عدالت است که ما نتیجه بد رفتاری طولانی مدت خود با طبیعت را ببینیم .


اما متاسفانه هنوز از این بد رفتاری درس نگرفته ایم و با رقابت در یک میدانی بنام " انقلاب صنعتی "در حرکتیم ، شوربختانه پیش بینی ها همگی دال بر افزایش تدریجی دمای کره زمین را نشان می دهند و درحال تغییر موازنه انرژی میان زمین و فضا ست و این نشان دهنده آن است که وضیعت به سمت بدتر شدن در حال پیش روی است و طبیعت این هشدار را می دهد که " ای که دستت می رسد کاری بکن ، پیش ازآن کز تو نیاید هیچ کار "

 



تاریخ انتشار : امروز, 11:22



» اخبار مرتبط:

  • هشدار درخصوص احتمال تکرار حوادث ناشی از سیل در سال98
  • پیام استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت ۱۳ فروردین روز طبیعت
  • 2 خبر جدید از اداره کل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد
  • بازگشت 5 قطعه پرنده به دامان طبیعت استان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد خبر داد:لزوم مراقبت از طبیعت در روزهای پایانی نوروز و مدیریت پسماند در سیزده بدر
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟