مشروح اخبار


» مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد: روز جهانی کاهش بلایای طبیعی و بحران‌ها هشداری جدی برای پیشگیری و اقدام است



مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: ۲۲ مهرماه روز جهانی کاهش خطرات، بلایای طبیعی و بحران‌ها، هشداری جدی برای افزایش سطح آمادگی، پیش‌بینی، پیشگیری و اقدام سریع در برابر مخاطرات بوده و باید از این فرصت بهره‌مند شد.


به گزارش راک نیوز،علیرضا نیک‌روز در نشستی به مناسبت روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی گفت: ۲۲ مهرماه به نام روز جهانی کاهش بلایای طبیعی نامگذاری شده است که در همین راستا برنامه‌های خوبی در راستای آشنایی مردم با بحران‌ها در سطح استان برگزار می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری افزود: برگزاری مانور زلزله در ادارات استان و مدارس برای دانش‌آموزان تدارک دیده شده است.

وی با اشاره به حادثه‌خیز بودن استان، اظهار داشت در سال جاری ۱۲ زلزله بالای سه ریشتر در استان رخ داد، علاوه بر این، خطر سیل و رانش زمین از دیگر بلایای طبیعی است که با توجه به جعرافیای استان، ما را تهدید می‌کند.

نیک‌روز عنوان کرد: با توجه به بودجه محدودی که دولت‌ها در اختیار دارند، جبران خسارت بلایای طبیعی مقدور نیست، لذا توجه به این امر، بیمه محصولات در جبران خسارت ناشی از حوادث و بلایای طبیعی گره‌گشاست.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به سیل مانسون ۱۴۰۱ گفت: در این حادثه به واسطه هماهنگی بین بخشی و هم‌افزایی شکل گرفته به ویژه در حوزه رسانه‌ها، از بروز خسارت جانی جلوگیری شد.

وی با اشاره به بارش‌های سیل آسای زمستان و بهار گذشته ابراز داشت: با وجود اینکه ۳۰ هزار نفر از عشایر در مناطق سردسیری استان ساکن بودند اما با تدایبری که اتخاد کردیم از جمله آگاهی بخشی‌های صورت گرفته و ارسال پیامک روزانه، بیشترین بارندگی را با کمترین خسارت گذراندیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری در خصوص مطالب مطرح شده در این جلسه از جمله مدارس نا ایمن گفت: مدارس نا ایمن بسیار زیادی در استان وجود دارد که بارها این مورد در جلسات مطرح شده است و انتظار داریم به این مهم توجه جدی شود.

وی آموزش‌های لازم برای پیشگیری و کاهش اثرات بلایای طبیعی و مخاطرات را بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: با آموزش می‌توان درصد بالایی از انواع خسارات ناشی از بلایایی طبیعی و غیر طبیعی را گرفت.

نیکروز توجه به هشدارها در پیش‌بینی‌ها و داشتن راهکار برای کاهش میزان خطرات و خسارات را مهم عنوان کرد و اظهار داشت: اقدام سریع و به موقع می‌تواند میزان خسارات ناشی از انواع مخاطرات، حوادث و بحران‌ها را کاهش دهد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری تصریح کرد: سرمایه‌گذاری برای کاهش خطر بلایا و ایمنی بیشتر، همکاری و هم‌افزایی دستگاهی، اطلاع‌رسانی به موقع خطر در حوادث و بلایا از جمله مواردی است که باید بطور مستمر مد نظر قرار گیرد.

نیک‌روز برپایی کارگاه‌های آموزشی، مانورهای عملیاتی و میدانی و ارتقای آمادگی جمعیت تحت پوشش در برابر بلایا از طریق آموزش عمومی را از دیگر راهکارهای کاهش اثرات مخرب بحران‌ها عنوان کرد که باید از آنها غافل نشد.



تاریخ انتشار : 21 مهر 1403, 08:16



» اخبار مرتبط:

  • لزوم تقدم فعالیت.های پیشگیرانه برای مقابله کم هزینه با بحران‌ها
  • نقش مدیریت بحران/بقلم سید محمد سعیدی استاد دانشگاه های استان کهگیلویه و بویراحمد
  • معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد:آموزش محور اصلی مدیریت بحران در کاهش اثر مخاطرات طبیعی است
  • تجلیل هلال احمر بویراحمد از کادر درمان به مناسبت هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی
  • مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران:مانور امداد و نجات در روستای بی بی جان آباد برگزار می‌شود
  • » اشتراک گزاری خبر

    نام:*
    ایمیل:*
    متن نظر:
    کد را وارد کنید: *
    عکس خوانده نمی‌شود


    در میان پیشنهادات این روزها، کدام را قابل اعتنا می‌دانید؟